Personlig Atrium Glas Bordlampe

Én ting, som lamperne generelt mangler, er muligheden for at personliggøre dem. Der er mange forskellige designs i alle former og størrelser, men meget få af dem er så sjove og originale som denne enkle bordlampe. Det er en lampe på $ 149, der har en unik funktion: det giver dig mulighed for at fylde den gennemsigtige glasbase med dine yndlings små objekter.

Dimensionerne af denne lampe er 17 "bred x 10" dyb x 23,5 "høj. Det er ikke et sofistikeret stykke. Det har et meget simpelt design, men den karakteristiske detalje gør det virkelig skiller sig ud. Mulighederne er uendelige. Du kan udfylde det med alle mulige ting, der ser meget interessant derude. Jeg gætter på, at du endda kunne bruge den som en pengeskrin. Bare brug din fantasi. Og hvis du virkelig ikke har nogen ideer, vil lampen se lige så smuk tom ud.

MoreINSPIRATION
  • Champignon Bordlampe med Amber Glass Shade
  • Den stilfulde Mia bordlampe
  • Mod Urn Bordlampe

Lampen har en håndblæst glasbase og den indeholder en elfenben rektangulær linned skygge og en 3-vejs lysdæmperkontakt på stikkontakten. Det er en meget interessant lampe med et alsidigt design, der ville se spektakulært ud i enhver form for hjem. Du kan bruge det i stuen eller i soveværelset på natbordet. Fyld det med dine yndlingsobjekter, og det vil have et personligt udseende, der matcher både din personlighed og din indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar