DIY Lino Print Cactus Servietter

Borte er dagene med almindelige bordindstillinger. Plante- og botaniske udskrifter er kæmpe lige nu, så jeg ønskede at bringe denne tendens til spisebordet med en vejledning til disse DIY Cactus Print Servietter.

Her er hvad du skal bruge:

  • Lino blok
  • Lino carving værktøj (gouge - jeg brugte en lille og stor)
  • Overstregningstusch
  • Fabric Pigment Ink (se efter en permanent, der forbliver efter vask)
  • Almindelig servietter
  • Jern

Begynd med at tegne dit design i markør på linoleumblokken. Jeg gik til en klassisk kaktus form. Prøv at skitsere dit design på papir på forhånd for at få form og størrelse, hvordan du vil kunne lide det. Husk at alt, hvad du tegner, vil blive trykt på bagsiden på servietterne.

Jeg brugte det større hul til at fjerne de vigtigste områder af lino. Indenfor de sorte markørområder bliver der ikke udskåret, og det bliver det design, der er trykt på dine servietter. Hvordan-til-Lino-Cut

Du kan også varme lino lidt for at gøre det blødere (jeg prøvede en hårtørrer i et par sekunder) og det bliver lettere at skære.

Ved at bruge et mindre hul, skåret jeg nogle detaljer ud inde i kaktusformen. Sørg for, at du altid udskærer dig fra dig selv og dine hænder, da gougeværktøjerne kan være lidt skarpe! Jeg brugte også en håndværkskniv til at trimme min lino frimærke ned lidt.

MoreINSPIRATION
  • DIY No Sew Fabric Servietter
  • Økologiske Bomuldservietter - Isabella
  • Meget glamourøs samling af dræn fra Cactus og Vaskeo

Derefter kan du blæk dit frimærke ved at trykke det ind i pigmentblækpuden. Sørg for, at der er en generøs mængde blæk tilsat for god dækning. Alternativt kan du bruge en lino-trykfarve og en rulle til at dække frimærket.

For at gøre stempling lidt lettere kan du vedhæfte dit udskårne frimærke til en træ- eller akrylblok. Dette vil give dig noget at holde fast på og trykke på, når du laver dit design.

Fortsæt med at trykke og trykke dit design på servietterne. Anvend fast tryk hver gang du stempel og løft frimærket fra den ene side til den anden, når du tager den af. Når dit mønster dækker serviet, stryges det for at indstille designet.

Jeg tror, ​​at disse servietter ville være fantastisk til et mexicansk tema middagsselskab. Jeg skal lave nogle tacos eller morgenmad burritos tror jeg!

Jeg vil gerne se, hvilke designs du forsøger. Du kan lave frugtpressede servietter, isservietter til sommer, alt hvad du kan lide!

Glad at lave!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar