Philippe Starck Designede Lænestole fra Dedon

Dedon er altid på udkig efter at være et andet mærke, og selskabet fortsætter med at ansætte tjenesteydelser af kreative navne som Philippe Starck. Denne gang indkaldte Dedon Philippe til at designe nogle whacky flotte loungestole, som Dedon kalder Play lounge stol. Det er den slags udendørs møbler, der effektivt kan kile din legesyge side med et ubert køligt æg som form ved hjælp af støbt polypropylen og glasfiber. Dedon savner aldrig sin signaturstil og selv i disse tilfælde er disse stole blevet vævet.

Jeg kan lide høje stole. De har en særlig behagelig form. Der er også andre æg-inspirerede stole, der også præsenteres på denne side, men der er ikke så mange ligheder mellem dem, undtagen formen. Jeg kan lide mønstre og materialer, der bruges til at oprette denne samling. Den suspenderede er den mest interessante. Det er som at have din egen sving i dit eget hjem.

En anden ting jeg virkelig kan lide er farverne. Den grå og orange synes at gå meget godt sammen. Og de hvide puder balanserer billedet. I betragtning af at dette er et udendørs møbler sæt, finder jeg det endnu mere tiltalende. Jeg kan endda forestille mig, hvordan denne samling vil ligne omgivet af græs og blomster og folkene nyder de solrige dage, drikker kolde drikkevarer og chatter, måske tæt ved poolen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar