Festlig Pine Cone Crafts Perfekt til højsæsonen

Med vinterferie lige rundt om hjørnet begynder forberedelserne, og alle begynder at planlægge alle mulige sjove tema decorer og arrangementer. Butikkerne er fulde eller farverige ornamenter og masser af søde og iøjnefaldende dekorationer, og det kan være lidt distraherende. Hvad med at prøve nogle håndlavede ornamenter i år? Vi har et vidunderligt forslag: pinjekegler. Der er mange fyrkegle håndværk, der er værd at se på så lad os starte.

Pine cone ornamenter

Uanset om du vælger at vise disse søde pingviner i juletræet eller på en anden måde, vil de helt sikkert se søde ud. Så hvordan laver du disse ting? Nå har du brug for en fyrkegle pr. Pingvin samt nogle sorte og gule filt, sort og hvid håndværk maling, små træperler, varm lim og snor eller garn. Se tutorial på Hellowonderful.

En anden sød ting er pine cone rensdyr ornament vi fandt på Dreamalittlebigger. Som med pingvinerne har du brug for en fyrkegle pr ornament og nogle andre ting. I dette tilfælde indbefatter nogle små kviste at bruge som gevirer, en rød pom-pom til næsen og nogle garn.

Faktisk er det ikke den eneste måde at lave en pine kegle ren ornament. Du kan også bruge stofskrot til ørerne, googly øjne, rørrensere til vingerne og en pom-pom til næsen. Sæt dem alle sammen med lim og hæng reinen med bånd. {fundet på kidscraftroom}.

De søde gnomes featured på Themagiconions er heller ikke mindre interessante. Her er hvad du har brug for til at lave din egen gnome dekoration: en lille fyrkegle, en hvid 1''filt eller trækugle til hovedet, en rød feltkugle eller pom-pom til hatten, to hvide feltkugler til hænderne, grøn uld filt til hatten og tørklæde en knap og nogle grønne tråd.

En lignende fyrkeglebåd blev præsenteret på Sisterswhat. Disse fyrkeglealve er rigtig søde og for at gøre dem behøver du kun nogle filt, håndværkskugler, pinjekegler, pap og en varm limpistol. Skær en filt trekant til hatten, rul det og lim sømmen. Lim derefter en perle til toppen af ​​keglen og læg hatten på den. Du kan derefter tilføje tørklæde og præsenterer og male øjnene på.

Eller måske vil du gerne have nogle uglekegleugle ligesom dem på Craftsbyamanda. Hver ugle kræver en fyrkegle, tre egerns toppe, to små fjer og en del akrylmaling. Følg instruktionerne for at se, hvordan du kan gøre keglen til en sød ugle. Du kan også prøve at få det til at ligne en sød lille babychick.

Du kan også udnytte en fyrkegles naturlige form og gøre det til en ananas. Til det har du brug for en smule gul akrylmaling, grønt byggepapir, tape og saks. Rens pine keglen og derefter male tipperne gul. Skær ud græs som papirstrimler og krøl tipsene. Så læg papiret og sæt det i toppen af ​​fyrkeglen. {fundet på tiffanystidings}.

Hvis du er den type, der kan lide glitter og noget, der glitter, måske vil du gerne lave nogle glitrende fyrkeglepynt som dem, vi fandt på Journeycreativity. Dybest set kan du bare sprøjte lidt klæbemiddel på fyrkeglerne og derefter dyppe dem i glitter. Der er mange måder at vise dem efter.

Hvad der er interessant er, at du ikke nødvendigvis har brug for en ægte fyrkegle til at lave en fyrkegleskulptur. Tjek projektet på Craftsncoffee for at se, hvordan du kan lave en ved hjælp af en styrofoam bold, filt, bånd og håndværk lim. Det er ret simpelt faktisk. Skær nogle strimler af filt i form af skalaer og lim dem derefter til kuglen i lag.

Vi fandt denne virkelig smukke idé om at omdanne fyrkegler til blomster på In-love-with-art. De ser faktisk rigtig flot ud. Du kan bruge et skæreværktøj til at forme blomsterblomsterne og derefter sprøjte lidt sne på keglerne. Lim dem på grene og vis dem i en vase som du ville gøre med regelmæssige blomster.

Pom-poms og pinjekegler gør en flot combo. Hvis du spekulerer på, hvordan en sådan blanding ville se ud, skal du tjekke Onelittleproject. Hvis du kan lide ideen, her er listen over ting, du skal lave dine egne pom-pom-pine-kegler: små pom-poms, pinjekegler, en varm limpistol og noget bånd eller snor. Lim pom-pomsne til undersiden af ​​keglens grene, og når du er færdig, lim bare en snor til bunden og hæng ornamentet.

Der er også en flok enklere og mindre farverige håndværk, du kan gøre med fyrkegler, for eksempel tjek det elegante ornament på Katrinshine. Det blev lavet ved hjælp af seks fyrkegler, nogle bånd, lim og garn. Først blev der lavet en bue, hvorefter kegler blev limet på, tre på hver side.

En anden meget simpel design idé til fyrkegle juledrag er foreslået på Kleinworthco. Keglerne vises bare ved hjælp af blonder. Du kan bruge blonderbånd til at lave buer til hver kegle og derefter hænge dem alle sammen med snor eller garn. Selvfølgelig kan du også male keglerne eller tilføje andre dekorationer for at få dem til at skille sig ud lidt mere.

Det kan også være dejligt at bare lægge nogle pinjekegler og et par andre ting i en bakke og bruge det som et festligt ornament. Sprøjt maling nogle kegler hvidt og kombiner dem med små græskar og vinkurve. Det er en ide, vi fandt på Town-a-country-living. I stedet for at male malerierne på fyrretræerne kan du også dyppe dem i maling.

Brug skruetænger til øjeblikkeligt at omdanne en fyrkegle til et flot ornament, som du så kan vise på grenene på dit juletræ eller som du kan bruge til at lave en dejlig krans. Du kunne også bruge et par kegler til at lave en flot væg ornament som den på Make-haus. Alt du behøver er en snor, en kvist eller en gren, nogle grangrønne og et par pinjekegler.

Og lad os ikke glemme gaver. De er trods alt en temmelig vigtig del af hele julefesten. Gør årets gaver ser specielle ud og dekorér dem med fyrkeglespidser. Du kan finde ud af, hvordan instruktionerne tilbydes på Homeohmy.

Til pejs mantel du kunne gøre noget festligt som ornamentet featured på Homeohmy. Den mest iøjnefaldende del er "glædelig" displayet, og hvad der faktisk var interesseret i, er kransen dekoreret med hængende fyrretræer. Hver kegle blev malet og derefter limet til noget bånd. De blev så viklet rundt om kransens grene og efterladt at hænge i forskellige højder.

Garlands er festlige og alsidige, og du kan vise dem på mange måder. Der er også mange forskellige designs, du kan prøve. For eksempel kan du lave noget simpelt og endda lidt rustikt som foreslået på Thesassysparrowblog ved at binde nogle garn omkring nogle få store pinjekegler. Brug blomstertråd til at gøre stilken.

Et andet smukt forslag findes på Mottesblog. Teknikken er lidt anderledes i dette tilfælde. Fyrkeglerne er hængt med skruetanker, og det gør det lettere at justere kransens størrelse eller gemme det efter ferien er overstået. Desuden kan hver enkelt fyrkegle bruges som et særskilt ornament til træet.

En god idé kan være at lave en snedækket fyrkegle. For at gøre det kan du male tipsene på keglen hvid. Derefter kan du hænge dem med blomstertråd og snor og lave en krans, som du kan vise foran pejsen eller hvor som helst du vil have. {fundet på themagiconions}.

MoreINSPIRATION
  • 12 DIY Pinecone Crafts - Perfekt til at holde dig optaget på en kold efterårsdag
  • DIY Følte Garlands du kan bruge som festlige dekorationer
  • 12 feriekranser til at føje en festlig touch til dit hjem

Hvis du vil have noget med lidt mere farve og karakter, så prøv sukkerplumkransen på Themagiconions. For at gøre noget sådan har du brug for mini fyrkegler, farverige kugler, blomstertråd, hvid maling, hampstreng og en pensel. Først måler du keglerne og så strækker du dem på kransen. Derefter limes filtene til keglerne.

Fyrkeglen på Agirlsandagluegun er også farverig og iøjnefaldende. Som du kan se, har hver fyrkegle en anden farve, så hvis du vil lave en lignende dekoration, skal du bruge sprøjtemaling i forskellige farver. Når du har sprayet, måler keglerne og lad det tørre, hænge dem med garn.

Nå behøver du ikke bruge så mange forskellige farver, hvis du ikke vil. Hvis du foretrækker noget enklere, skal du tjekke den totonede fyrkegle krans featured på Simplicityinthesouth. Her kan du også finde et godt tip om, hvordan du kan slippe af med alle de fejl, der kan gemme sig inde i fyrkeglerne. (spoiler: du skal bage dem).

Hvis du hellere ikke vil gennemgå alle problemer med at male fyrkeglerne, kan du bare forlade dem sådan og finde en anden måde at gøre kransen se interessant ud. Du kan for eksempel lave nogle stofbuer for hver kegle som vist på Heywandererblog. Du skal bare bruge nogle stofstrimler, som du knytter med en knude til garnet og derefter lim pine keglen der.

Festlige fyrkegle kranse

Kroner opfattes ofte som rustikke, og det er ikke altid tilfældet. Der er også nogle virkelig cool moderne krans design, og du bør helt sikkert prøve nogle af dem. For eksempel, gå over til Sugarandcharm for et rigtig godt eksempel. Dette er faktisk en tiered krans lavet ved hjælp af tre gyldne ringe. Ringene er forbundet med blomstertape og guldsnor og de er dekoreret med pinjekegler og blomster.

Fyrkegler er temmelig alsidige, og du kan dekorere dem på mange forskellige måder. For eksempel kan du bruge en flok små pom-poms for at tilføje lidt farve til kransen og få den til at se sød og dejlig ud. Start med en skum krans form. Mal det brunt og bind båndet rundt om det. Lim pine keglerne til kransen og lim derefter pom-pomsen på keglerne. {fundet på makeanddocrew}.

Du kan også blande forskellige typer fyrkegler til at lave en interessant krans. Ideen kommer fra Satoridesignforliving. Ud over fyrkeglerne har du også brug for nogle kviste og grene, en broderi og blomstertråd, hvis du vil lave noget lignende. Dette er et rigtig billigt projekt, og du kan finde de fleste af de ting, der er nødvendige for det i din egen baghave.

For at få dette udseende på Knowhowshedoesit skal du åbne båndene på en grapevine krans og begynde at løsne det for at gøre det tabt. Del det i to sektioner og brug blomstertråd for at hjælpe dem med at holde deres form. Derefter begynder du at vedhæfte pinjekeglerne og bladene. I slutningen kan du sprayen male kransen, hvis du vil.

Hvis du tror, ​​du har ideen om en krans, der bare er dækket af fyrkegler, har vi bare det for dig. Der er denne vejledning om Prettygirls, der viser dig, hvordan du gør præcis det. Du har brug for en skum krans form, fyrkegler, håndværk maling, en kniv og en limpistolen. Du kan bruge hvid maling eller enhver anden farve du kan lide.

Teknisk set er dekorationen på Lovethemmadly ikke rigtig en krans, men vi kan lide det alligevel, så vi fortæller dig, hvordan du kan lave din egen. Det er klart, at du har brug for nogle pinjekegler. Derudover skal du male i forskellige farver og bånd, garn eller garn. Brug en børste til at male keglerne.Du kan blande og matche farverne, men du vil. Så hæng dem alle i en buket og fastgør dem til hoveddøren.

Kransen på Designdininganddiapers er heller ikke ret konventionel. Det er dybest set en lille ramme lavet af malet kviste, men det ser rigtig godt ud. Efter at du har opbygget rammen kan du tilføje nogle fyrkegler, som du kan hænge sammen med garn. Hæng derefter hele dekorationen på døren eller på en væg.

Indrammede pinjekegler er en rigtig god ide, hvis du vil lave nogle sæsonmæssige dekorationer til dit hjem. Du kunne bruge den idé, der blev foreslået på Craftsholicsanonymous. Du har brug for pinjekegler, en limpistol, bånd og en ramme. Lim stykker af bånd til pinjekeglerne og lim derefter båndet til rammen.

Den sidste krans vi vil vise dig er en meget lille. Det er også en rigtig sød ornament til juletræet. Du kan kun lave en sådan ud af nogle miniature fyrretræer. Du har også brug for cardstock, miniature flaske børste træer, spray maling, glitter og en varm lim pistol. Følg instruktionerne på Tikkido for at lære alt om projektet.

Smukke fyrkegle centerpieces

Bortset fra kranse og individuelle ornamenter kan fyrkegler også bruges til at lave nogle rigtig smukke midterstykker til julebordet. Lad os sige, at du vil have noget mere traditionelt. Pine cone og bær centerpiece featured på Julieblanner ville være lige rigtigt for dig. Du skal bruge en gren af ​​grønne, røde bær, fyrkegler og en bakke.

Noget smukt er vist på Look-what-i-made. Dette centerpiece vises også i en bakke og indeholder ting som firgrene, pinjekegler, showballbær, mandarinskalestjerner og stearinlys. Alt er naturligt, og du kan sætte alle disse ting sammen for at lave en krans eller du kan bare arrangere dem på en bakke.

Vi har allerede set, at du kan få fyrretræskegler til at ligne blomster, så hvad med at bruge den idé til at lave et godt centerpiece? Du kunne male nogle fyrkegler i forskellige farver og derefter lim dem på nogle grene og sætte dem alle i en vase. {fundet på emmaowl}.

Individuelle pinjekegler kan bruges til at gøre pladskortholdere. Faktisk ville det være et virkelig simpelt projekt. Du kan bare male toppen af ​​pine kegler eller dekorere dem med glitter og derefter sætte kortet på toppen. Få mere at vide om projektet fra vejledningen om Domesticalliblissful.

For at få din fyrkegle, skal kortkortholderne se mere interessant ud, du kan give dem et omhyggeligt udseende. Du kan lære teknikken fra Whimzeecal. De nødvendige forsyninger omfatter fyrkegler, akrylmaling, en vinklet pensel og en gammel tandbørste. Rengør keglerne med tandbørsten og far derefter bundkanten af ​​keglen. Dernæst male den anden del med en lysere skygge og så videre, indtil du er færdig med designet.

En anden dejlig ide er at lave fyrkegle træer som dem på georginagiler. For det skal du bruge fyrkegler, små planter, akrylmaling og en tynd børste. Mal toppen af ​​hver skala og lav et spiralformet mønster. Lad det tørre og læg keglen i en gryde. Så lav den lille start til toppen. Du kunne bruge en side fra en gammel bog til det.

Den serviet ringe beskrevet på Tikkido er også lavet ved hjælp af pinjekegler. Du vil have brug for nogle meget små kegler, hvis du vil lave noget lignende. Du har også brug for håndværkstråd, vinranker, krystalperler, trådskærere og en varm limpistol. Gør den faktiske ring ud af ledningen og dekor den derefter med perler og kegler.

Selvfølgelig kan du bruge pinjekegler som dekorationer til bordet uden at integrere dem i et centerpiece eller noget andet. De ville se mere interessant, hvis du maler tingene af deres skalaer med akrylmaling i en stærk farve. Du kan finde lidt inspiration på Adelarotella.

Desuden er fyrkegler ikke kun gode til juleprojekter. Du kan også bruge dem til at gøre noget godt og sjovt til Thanksgiving. For eksempel, hvad med nogle kalkun dekorationer som disse farverige vi fandt på Plentyofpaprika? De er ikke så vanskelige at lave, hvis du har nogle pinjekegler, små græskar, googly øjne, farverige fjer og nogle skrotfilt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar