Tropiske ananasindretninger Ideer bringe munterhed til vores hjem

Er der nogen i humør for nogle ananas? Denne søde tropiske mad inspirerer os hver dag og vi taler ikke om mad. Vi er interesserede i dens virkning på noget interiørdesign-relateret. Du ville blive overrasket over, hvor mange varianter af ananasindretning der er, og vi har kun begyndt at grave ind i denne ide. Hvis du elsker ananas så meget som vi gør, lad det inspirere din boligindretning og læg den på dine vægge og hylder frem for på pizza.

Du kan finde tapet med stort set alle udskrifter, herunder ananas. Faktisk er der mange forskellige variationer af ananas tapet og dette er en af ​​dem. Du kan bruge den til at dække mure i din spisestue eller køkken.

Overraskende, ananas tapet ser også godt ud i badeværelser. Tjek denne elegante print. Det passer godt med den eklektiske indretning af pulverlokalet, og det bringer lidt farve og legesyge ind i rummet uden at være for slående.

Denne ananas tapet er fed og iøjnefaldende og det gør badeværelset ser rigtig hyggeligt. Den sorte baggrund matcher karret og den faktiske print har et noget traditionelt udseende.

Den kolde ting om ananas tapet er, at det skiller sig ud og giver mellemrum et uventet udseende. Denne hvide og blå variation ser frisk og stilfuld ud, hvilket giver pulverlokalet en masse karakter.

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan integrere ananas tapet i soveværelset, kan dette være dit svar. den sorte baggrund er synkroniseret med døren og sengen rammen, hvilket giver rummet et hyggeligt og afslappende udseende.

Du kan gøre næsten alt sammen med en ananas stencil. Du kan f.eks. Tilpasse dine vinduer. Brug frostet glas spray maling, og det skal være et let projekt, eller du kan bestille dette print fra vinduesproducenter.

Ananas ser rigtig hjemme i køkkener, men selvom det er lidt uventet at se dem i form af dekorationer herinde. Vi kan lide, hvordan disse gyldne ananas matcher hardwaren på skabene, og hvordan de tilføjer et elegant touch til rummet.

Vidste du, at der er lamper med baser formet som ananas? Det giver faktisk mening, givet frugtens form. Hvis du forsøger hårdt, kan du endda finde en lysekrone, der følger det samme tropiske tema.

Der er en lille ananas på denne hoveddør, og den ser rigtig sød ud. Det er en cool ide for en brugerdefineret dørknocker, men det kan også være et simpelt ornament uden nogen anden funktion. Vi kan godt lide denne kombination af rød og guld især, men andre kan også se godt ud.

Fortsat med flere ananas-inspirerede dekorationer kom vi over disse funky-udseende lysholdere. De kunne se interessant ud på noget område, men på en eller anden måde synes de at passe fint i denne spisestue - køkkenkombination.

MoreINSPIRATION
  • Ferie eller ikke, tropisk løvdekoration kalder dit navn
  • Når skyer snige sig ind i vores hjem - Bright Décor Ideas
  • 21 Badeværelsesindretninger, der bringer nye koncepter til lys

Der er endda måder at integrere ananas i udformningen af ​​haven. Tjek disse pæne indlæg. Deres rolle skal være iøjnefaldende, og deres form gør det meget nemt.

DIY ananasprojekter

I betragtning af hvor usædvanligt temaet er, kan det være svært at finde faktiske ananasdekorationer i butikker, hvilket betyder, at det faktisk er lettere at lave den ting, du vil have dig selv. Vi har en flok kølige projekter, som du kan prøve, ligesom disse flyplanteholdere formet som ananas. Du kan gøre dem ved hjælp af nogle balsa træ og serviet ringe. Du skal også have en varm limpistol og en brænder. Tjek Alwaysroney for flere detaljer om dette.

Disse gips bookends er også formet som ananas. Faktisk er hver af dem halvdelen af ​​en ananas. For at gøre dem skal du lave en form, og du kan forme det ud af silikone. Når du har formen, skal du bruge en gipsblanding til at gøre den faktiske bookend. Du kan bruge denne tutorial med alle former, du vil have, så få kreativitet. Ananas er bare starten.

Hvad med nogle ananasvægskunst? Det kan være et sjovt weekend projekt, og du behøver ikke meget for det i form af materialer. Projektet starter med et blankt lærred, hvorfor du skal male med en basisfarve. Tilføj derefter en anden kontrastfarve. Lad det tørre, og du kan begynde at lave ananas ud af quilling papir.

Denne ananasplanter er også sød og vi elsker parring med aloeplantagen ... det er et perfekt match. Hvis du gerne vil lave dine egne ananasplantere, skal du bruge lufttørre. du skal bruge en rulle og en kutter samt en lille planter. Du skal forme leret i et rektangel og derefter lave krydsfarvet mønster på det. Derefter skal du støbe det omkring planterne.

Som vi sagde en gang før, kan du lave mange flotte ting ved hjælp af en ananas stencil. Du kan endda give et gammelt møbel en makeover. Tjek denne side og dets stilfulde nye look. Det har gyldne ananasagtige accenter og det ser meget elegant ud. Du kan gøre det samme for et gammelt natbord eller skab. Du kan finde alle detaljer på pillarboxblue.

Giv en enkel pendel lampe en makeover og drej den til en ananas. Ideen er enkel. Du ville bruge læderstrimler til at dekorere stikkontakten, og det ville virkelig hjælpe, hvis lampeskærmen har en passende form, så det ser mere realistisk ud. Det kan også være cool, hvis lampeskærmen havde en gul farvetone ... hvis du også vil tilføje nogle farver til indretningen også. {fundet på monsterscircus}

Er ikke denne ananas pude nuttet? Det ser dejligt ud, og du kan gøre det til eget hjem eller som gave til en anden. Det er et projekt, der kræver nogle specielle færdigheder, så det ville helt sikkert hjælpe, hvis du allerede vidste hvordan man strikker og hvordan man bruger en hækling. Under alle omstændigheder kan du finde et par ekstra detaljer om dette på littlethingsblogged.

Kreativitet kender ingen grænser, og endda noget så specifikt som en ananas kan være inspirationskilde til et uendeligt antal projekter. En af disse er neon ananas tegn, vi fandt på weregoingtomakeit. Det er et super simpelt projekt, som du kun har brug for et stykke krydsfiner, en boremaskine og noget neonfarvet ledning, ledning eller garn.

Du kan tage ting et skridt videre og lave nogle stearinlys, der endda lugter som ananas. Du skal bruge noget ananas duftolie til det. Gør lysene er det første skridt. Diea er at sætte dem i små krukker og at dekorere lågene med filtblader, så de ligner stilkene. Sammen vil krukken og låget ligne en sød ananas. Dette beskrives alle detaljeret om lykkedesign.

Vi slutter listen med et sødt projekt til kontoret. Det refererer til blyantholdere. Tanken er at blot dekorere blyantholderen med en ananaspynt, som du kan lave af byggepapir. Dette er et så nemt projekt, at selv børn kan gøre det. Her er hvad du skal gøre: tin dåser (eller en egentlig blyant), byggepapir, maling, nogle pap og limpistol. {fundet på fancymomma}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar