Lyserøde sofaer: En uventet farvekontrol i stuen

Pink er en af ​​de farver, der er svært at arbejde med. Det har ry for at være for flot, forbundet med eventyr og prinsesser, men det er faktisk meget mere alsidigt end det. Der er mange forskellige nuancer af lyserøde og de sender hver især et bestemt udseende og følelse. Så når du tænker på det, er en lyserød sofa i stuen ikke sådan en dårlig ide. Det kan faktisk være en uventet og quirky funktion, der vil binde alt sammen på en unik måde.

Jeg kan virkelig godt lide, hvor frisk denne rosa sofa ser ud her, omgivet af varme, neutrale farver og suppleret af de forskellige accent puder. Et perfekt eksempel på, hvordan nogle gange det er værd at være fed. {Found on caitlinwilson}.

For meget pink er normalt forstyrrende. Et meget bedre alternativ er at have et enkelt rosa element i rummet som denne fløjlsofa. Så bliver det et fokuspunkt for rummet og skiller sig ud uden at det virker som om du forsøger for hårdt. {Found on georginagibson}.

I en eklektisk og farverig stue kan en lyserød sofa passe perfekt uden at være ude af sted. Kast nogle abstrakte kunstværker, nogle mønstret accent puder og et stripet område tæppe og føle sig fri til at improvisere. {Fundet på vintagerenewal}.

Selv en lys og feminin skygge af rosa kan se godt ud i en stue defineret af mørkt træ, neutrale farver, udsatte mursten og subtile industrielle detaljer. Faktisk balancerer den lyserøde sofa alle de andre elementer. {Fundet på jolson}.

Men som vi allerede har nævnt, er der mange forskellige nuancer af rosa til at tage hensyn til. Nogle er faktisk tættere på neutrale end andre levende farver. Tag denne sofa til eksempel. Det kan være rosa, men det er ikke ligefrem super fed eller dramatisk. {Fundet på nicholeloiaconodesign}.

Du kan koordinere sofaen med andre elementer i rummet, så det ikke ser ud af sted. For eksempel kan du have matchende kunstværker, et områdemode, en lampeskærm mv. Hold resten af ​​elementerne neutrale dog.

Nogle nuancer af pink er så smukke, du kan ikke tage øjnene af dem. Denne fascinerende sofa virker perfekt i kombination med det sort og hvide polka dot-tæppe. Hvilken succesfuld combo!

Forvent ikke altid en lyserød sofa at være centrum for opmærksomhed i stuen. Det er muligt for sofaen at være meget mindre slående end andre accent detaljer med farver, der er meget malmfulde.

På samme måde er denne lysestake af lyserød udsmykket af de pulserende grønne accenter. Det ser smukt ud i denne indstilling, især på grund af de brune accenter og alle de naturlige farver.

På den anden side, når en fed farve kombineres med andre lige livlige nuancer, står det ikke så meget ud og i stedet deler dens betydning med alle de andre elementer. Dette er et rigtig smukt eksempel. {Fundet på stylebyemilyhenderson}.

I en stueindretning, der er så harmonisk sammensat, ville en mere levende skygge af rosa have set mindre smukke end denne lyssignal. Det er også et spørgsmål om tekstur. Alt ser ud til at være i perfekt synkronisering, herunder stofsofa, området tæppe, lampeskærme og resten af ​​møbler og farver.

Til sammenligning er den meget dybere og mørkere skygge af lyserød et velkomment fokuspunkt i den foreliggende sag i betragtning af de hvidkalkede murvægge, gulvet og alt andet, der bidrager til et afslappet og eklektisk udseende.

MoreINSPIRATION
  • Vælg den rigtige sofa farve til din stue
  • Tilføj et strejf af farve til din stue med Cor Ovo Recamiere
  • Sådan dekorere du dit opholdsstue med turkis accenter

Selv om tæppet synes at være hovedattraktionen i denne stue, mangler sofaen og ottomanerne heller ikke flair. Faktisk er farven alene nok til at få dem til at skille sig ud. I denne eklektiske indstilling passer alle disse elementer naturligt.

Dette er en lignende situation, hvor der er mange andre farverige og iøjnefaldende elementer i rummet udover den lyserøde sofa. Det gennemsigtige lucite sofabord er en interessant funktion. {Fundet på sommerthorntondesign}.

Hvis du vælger to sofaer i stedet for kun en, skal den farve du vælger til dem være mindre slående end i tilfælde af et enkelt accentstykke. {Fundet på sarahnatsumi}.

En anden gyldig mulighed er at kombinere to forskellige og lige levende farver som pink og lilla i dette tilfælde. Trægulvene og det sorte sofabord og de perfekte elementer til at skabe balance her. {Fundet på manuelsequeira}.

Hvis du vil have, at pink er en delikat, feminin farve i dit hjem, så fremhæv disse detaljer gennem form, tekstur og andre elementer. Denne buede sektion kombineret med rundbordet og de hvide gardiner er et godt eksempel at følge. {Fundet på alexandralauren}.

Dette er en smagfuld farvekombination forstærket af, at tekstur også spiller en vigtig rolle i den overordnede indretning. Den fløjlsomme sofa, pejsen omgiver og selvfølgelig gulvet er alle elementer, der bidrager til dette resultat. {Fundet på twisttours}.

Koordiner sofaen med gardinerne for at opnå et sammenhængende design. Dette ville slå begge elementer i kontaktpunkter, hvis de har den samme levende farve som i dette tilfælde. Til sammenligning vil alle de andre farver blandes ind. {Fundet på tidløs fotografijournalistik}.

Der er andre måder at integrere en lystfarvet sofa i i stuen.For eksempel kan det koordinere med området tæppe og endda med et par accenter i køkkenet, hvis det er en åben grundplan. {Fundet på themyerstouch}.

På samme måde kan sofaen matche køkkenets backsplash farve for at skabe en visuel forbindelse mellem de to områder, der deler samme plan.

Men hvad nu hvis den pink du har valgt til sofaen ikke er den eneste dristige farve i rummet? Faktisk kan to stærke farver sammensættes så længe, ​​at de ikke kolliderer. Blå synes at være et godt valg i dette tilfælde. {Fundet på joeserrins}.

Dette er en lignende sag, men nuancerne er lidt anderledes og mindre levende. Alle væggene og loftet blev malet blå og dette ændrer rummets dynamik en smule. {Fundet på sommerthorntondesign}.

Den blå og rosa kombination er smuk, og en af ​​disse to farver kan være stærkere end den anden. Selv harmonien opretholdes. Aqua accenter bringer også i havet og den klare himmel. {Fundet på rickricozzi}.

Men lad os huske på, at en sofa også kan placeres i andre rum bortset fra stuen. For eksempel kan en lille sofa være et dejligt accent stykke til et soveværelse, i hvilket tilfælde et stænk af farve er en velkommen detaljer. {Fundet på valeriegrantinteriors}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar