Piquer's Creative Design for Softheads definerer rum uden vægge

Susana Piquer er en tværfaglig designer fra Barcelona, ​​der kan forestille sig mellemrum, former, teksturer og farver og derefter kombinere dem for at skabe inspirerende indstillinger. Piquer, der fokuserer på indretning og ephemeral arkitektur, er grundlæggeren af ​​colapso studio. Dette projekt var for Softheads, et firma, der sætter et kreativt (og pacifistisk) spin på taxidermierede jagttrofæer ved at lave lunefulde stofdyrhoveder.

Piquer har designet plads til at betjene tre funktioner: et kontor, et værksted og et showroom, der er åbent for offentligheden. "Målet var at tilpasse det samme rum til forskellige anvendelser: skabe et nyttigt værksted for arbejdstagere og en til grundlæggerne af Softheads, der arbejder på kontoret, mens de appellerer til køberrummet," siger hun. "Vi formåede visuelt at definere miljøer uden at øge fysisk adskillelse."

Rummet opfylder alle funktionelle krav uden at miste æstetik. To hængekøje stole, lavet med de samme stoffer, der bruges til at gøre virksomhedens produkter, fungere som et mødested. Kontorets væg er dækket af unikke stykker og genstande fra mærket. Udstillingslokalet har tre store paneler, der viser virksomhedens samlinger.

Rummet er åbent for offentligheden som et showroom kun på bestemte dage, så arbejdet kan gøres, og livet kan leve imellem. Den vertikale have blev skabt af Piquer og Softheads 'hands-on kreative direktør efter beregning af omkostningerne til det. "Da budgettet var stort købte vi omkring 15 kg polarmos, en speciel slags, der ikke behøver noget lys eller vand for at overleve og blive grøn," siger hun.

Piquer fortalte os, at selv Astra, den kreative instruktørs hund, har sit eget rum. Da Astra bruger meget tid her, havde hun en stor indflydelse på designet. Piquer designede et display til Softheads nye hundhovedopsamling, der dobler som Astra's hundhus.

"Jeg designede en dør i huset," siger Piquer. "Da hunden er stor, brugte vi lidt tid på at måle hende til at tegne et firkant stort nok, men hun så, at huset var åbent i ryggen, så hun aldrig bruger døren. Vi forsøgte at træne hende og placere cookies i indgangen, men hun besluttede klogt at bruge det som et vindue. "

Piquer graduerede fra universitetet i Barcelona med en grad i teknisk arkitektur, en postgraduate grad inden for indretningsdesign og en mastergrad i kunst retning. "Jeg har arbejdet med kunstnere og kreative agenturer, og jeg arbejder nu på egen hånd med et tværfagligt fokus," siger hun. "Jeg kombinerer mine arbejdsprojekter med undervisning i enten universiteter eller designskoler."

Du kan huske Piquer's fantastiske arbejde fra restauranten Rayén Vegano vegan i Madrid, som har en spændende, efemere installation.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar