Pirat værelse indretning til børn

Der er mange temaer at vælge imellem, når man udsmykker et værelse. Det er bedst at vælge noget, du virkelig kan lide og gå derfra. Men det er første gang vi ser et piratrum. Det er et rigtig interessant valg, og når du tænker på, er det ikke så svært at skabe. Der er mange ting, du medtager i en sådan indretning.

I dette tilfælde er det særligt interessant, at flere stykker er lavet af ejerne selv. For eksempel lavede de sengene. Værelset har også faux døre, opbevaringsskabe, hylder og masser af interessante dekorationer. Der er en piratbuste derinde, nogle skibsmodeller, et anker og nok det mest interessante af alle, en bambusmåtte, der var malet med verdenskortet.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man vælger de rigtige møbler til børnenes værelse
  • Sådan drejer du din drengs værelse til en pirats Cove
  • Bemærkelsesværdigt Pirate Ship Playhouse

Da rummet var ret lille, var der behov for ekstra opbevaringsrum. For det var kratten fra under sengene en reel hjælp. De er meget praktiske og funktionelle, og de kan nemt opbevares under sengen, hvor de stort set slet ikke har gulvplads. Vægskabene er hovedstykket, og de er perfekte til opbevaring af klæder og shows. Hylderne er til dekorationer. Væggene er også blevet dekoreret med nogle gamle kort, der var indrammet. En anden meget kreativ idé var at male loftet. Nu overalt du ser der er piratartikler overalt. Det er faktisk et piratrum. {Found on lesrondabatchelor}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar