10 bedste planter til din efterårshave

Som temperaturer afkøles og æbler modner, kan vores haver begynde at se lidt lurvede. De blomstrede blomster hjælper ikke rigtig udseendet af dine senge. Men selvom de pulserende pinks og gule nuancer måske har gået til sæsonen, gør det ikke dig at brune! Der er stadig mange muligheder for at gøre dit eget lille udendørs rum til et perfekt efterårssted. Tjek disse ti planter for at tage dine senge fra gory til ære!

1. Anis Hyssop

Disse lilla skønheder vil bringe farve til din have fra midten af ​​sommeren til september. For ikke at nævne de er store sommerfugle magneter! Simpelthen perfekt til en magisk haveoplevelse.

2. Helenium

Helenium er perfekt til de brune tommelfingre derude. Hårde planter, de gyldne røde blomster kommer fra daisy familien og vil holde disse senge skinner indtil slutningen af ​​sæsonen.

3. Burning Bush

Mens disse buske kan se almindelig og almindelig i løbet af foråret og sommermånederne, ramte efteråret, og de vil være wow-faktor i din gård. Deres brændende røde blade vil brænde sig ind i dit hjerte.

4. Fald Crocus

Krokus er kendt for at være den første til at stikke deres hoveder gennem sneen, men vidste du, at de også kan være en af ​​de sidste til at blomstre også? Brug de små blomster til at puste nogle farver ind i landskabet.

5. Goldenrod

MoreINSPIRATION
  • Et par smukke planter, der passer til en efterårshave
  • Oprettelse af det ideelle underholdende udendørs hjem i efteråret
  • 20 centerpieces til din efterårstabel

Gør let for Ragweed, Goldenrod er faktisk en ikke-alergisk blomst, der kan tilføje noget solskin til din have. Og øg din sommerfugl spotting!

6. 'Efterårsjubilæum' Sedum

Ja, du kan også have de smukke pink blomster i din have. Hvis du tager vare på dem, vil de passe på dig, og de stjæler showet fra august til november.

7. Fothergilla

Med honning-duftende blomster i foråret og blågrønne blade om sommeren, der bliver gyldne om efteråret, er disse buske en sejr til enhver skyggehave.

8. Mums

Mødre er et så populært valg til efterår, fordi de giver dig en så sort farve. Uanset om den er rød, lilla eller gul, lover de smukke knapblomster at forskønne enhver veranda eller blomsterbed.

9. russisk salvie

Disse smukke sølvblomster ser så delikat ud, når de er hårde som negle. Men vi vil ikke fortælle om du ikke vil.

10. Pink Muhly

Nej, dette billede er ikke fotoshoppet. Det græs er virkelig bomulds-slik rosa og det vokser virkelig i løbet af efteråret. Mere rosa gør aldrig nogen skade, ikke?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar