Legeplads til børn med indbygget dias

Hvis vi skulle lave en liste over ting, som børnene virkelig kan lide diaset, ville det helt sikkert være nødvendigt. Faktisk kan voksne lide glider også, men de bliver som regel for store til at sagsøge dem. I dag skal vi vise dig et af de mest sjove barnes senge, du kan finde. Faktisk skal du selv bygge denne seng, fordi du ikke finder den i butikkerne. Men vi viser dig hvordan.

Dette er Ikea Kura-sengen eller i det mindste var det, indtil det blev forvandlet til noget lidt sjovere. For det første fik sengen nogle forbedringer. For eksempel blev panelerne malet med tavle maling og trærammen med halvglans hvid maling. Det er en enkel og kreativ måde at spice på indretningen og gøre den mere egnet til børn. Sengen blev derefter anbragt på en plywood platform, der sidder på tre Ikea Trofast rammer. Der er også supplerende understøttelse af 2 × 6 træ, der skrues ind i vægtapperne.

MoreINSPIRATION
  • Playful IKEA Kids 'Borddesign og måder at forbedre dem på
  • Smukke Aqua Globe ved Slide
  • DIY Slide and Hide Artwork

Diaset er ikke noget du kan købe. Du skal selv bygge det. Du kan bruge et dias fra en anden struktur, hvis du har en du ikke bruger længere, men denne situation er sjælden. For at opbygge diaset kan du bruge 2 slibede 2x4'er, et 18 tommer bredt skrot af krydsfiner tilbage og et 18 tommers bredt stykke fra et tørt sletbræt. I det mindste er disse materialer sagen for dette særlige projekt. Du kan altid improvisere så længe du ved hvad du laver. Der er også en platform øverst på diaset. Det er et meget sjovt projekt, der helt sikkert vil gøre dit barn meget glad. {Found on buildsewreap}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar