Playful opbevaring Nr.216 Skænk

Nr. 216 Skænk designet af Jesper Ståhl er specialfremstillet til dine papirarbejdsdokumenter, siden bordet er perfekt til dit hjemmekontor eller dit firma kontor. Skænk nr. 216 kommer i forskellige designs, hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvilken model du kan bedst lide dit hjemmekontor eller firma kontor. Designet har mange rum til alle papirer, og du kan flytte bordet hvor som helst, når du vil.

Det ligner et easel, så det passer overalt, du har lidt ledig plads. Udnyt hver tommers værdifuldt værelse eller kontorlokal med nr. 216 Slideboard. Hver træhylde er vinklet for at passe ind i dit værelse. Fuldt færdig, det har et professionelt udseende, og det vil forbedre dit arbejde med et enkelt tryk.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulde Elumo II snit skænk
  • Den Playful Kartell Componibili Storage Round Set
  • Highgate skænk

Jesper Ståhl sagde, at med skænkets skænk "Nej. 216 "Jeg ville fortælle en historie for at visualisere noget, vi møder hver dag, men vi regner sjældent om. I dette tilfælde er den unikke definition af A-formatet så ofte brugt til papirstørrelser. Målet var at skabe en legende og samtidig bekvem opbevaring med sit eget udtryk. Skabet som helhed er fuld A0, hvor dørene og rummene svarer til målene A1 ned til A8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar