Familie Cottage i Storbritannien får Barebones Plywood Addition

Dette familie hjem i Windsor, Storbritannien, blev for nylig renoveret og udvidet af London Studio TDO. Arkitekterne tog inspiration fra LA Case Study Homes og tilføjede krydsfinerstillægget, men ønskede at beholde nogle elementer i den gamle 1800-tals bolig og bevare sommerhusets oprindelige karakter.

"De dele, der i sidste ende forblev, var den oprindelige lille single-story cottage og mursten af ​​en gammel udhus forbundet med det," arkitekt Tom Lewith sagde.

"Den nye bygning er modregnet det bevarede og renoverede sommerhus og er dannet af to kasser med forskellige akser: den ene er orienteret til indgangen gården, en til hovedhaven. At gå imellem dem trækker øjet gradvist ind i haven. "

Den nye udvidelse - som rummer en master suite, køkken, stue, spisestue og studie - er lysere og har højere lofter end hovedhuset. Men det der er mest slående om det er de vertikale krydsfiner rammer. De er udsat og virker næsten som om den færdige tørvæg endnu ikke er tilføjet (eller blev for nylig revet). Arkitekterne arbejdede på et begrænset budget, så bygningen (og dens krydsfinerelementer) var et forsøg på at udtrykke strukturens væsentlighed og afslutning.

Glaserede paneler blev brugt til visuelt at forbinde køkkenet til hovedhaven og lodrette krydsfinerrammer tilføje et tydeligt udseende, både inde og ude. I soveværelset var en af ​​væggene forestillet i glas, træ og den eksponerede murvæg af den eksisterende struktur. Her, ligesom i resten af ​​hjemmet, er den gamle fastgjort unapologetically helt op mod det nye.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar