Lommedøre - pladsbesparende alternativer med en arkitektonisk effekt

For de af jer, der ikke var sikre på, hvad lommedøre er, bør du vide, at de er en slags skydedør, der forsvinder i et rum, der findes i den tilstødende væg. Når de er fuldt åbnet, er disse døre praktisk talt usynlige. Der er flere fordele, der følger med lommedøre.

Først og fremmest tilføjer en lommedør ca. 10 kvadratmeter gulvplads, og vi kan ikke sige det samme om traditionelle hængslede døre. De har også en meget flot arkitektonisk effekt. De kan være både single og double, og begge versioner arbejder på de samme principper. De har normalt ruller suspenderet fra et overhead spor, og de er ikke så vanskelige at installere.

Lommedøre var særlig populære i viktorianske hjem, men de blev mindre populære efter det, og mange hardwareproducenter gik ud af drift. Nu er vi imidlertid mere og mere interesserede i at spare plads i vores hjem og at drage fordel af hver lille tomme. Så lommedøre er igen en populær funktion, selvom de ofte overses af arkitekter.

MoreINSPIRATION
  • Typer af indvendige døre til hjemmet
  • Indenfor og ude, hvor skal man bruge franske døre
  • 10 Glidende indvendige døre - et praktisk og stilfuldt alternativ til alle typer boliger

Dette ville være den største fordel, at denne type døre tilbyder. Der er også en ulempe for at bruge lommedøre, og det er det faktum at det kan være meget vanskeligt og upraktisk at udskifte eller reparere de skjulte dele og hardware på grund af den handling, de er fundet inde i væggen.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar