Pond House på Ten Oaks Farm Forankret i maleriske omgivelser

American Holly & Smith Architects er dem, der designet denne fjerntliggende retræte kendt som Pond House på Ten Oaks Farm. Stigende på vandlinjen i Hammond, Louisiana, har denne 1.250 kvadratmeter dam hus udsigt over afslappende waterviews. Hvad mere ville nogen have, men sunkissed hud og skarp luft?

Måske bare et damhus at stige som et fyrtårn på lyset ved en pittoresk dam?

Den fascinerendePond House på Ten Oaks Farm er et net nul energi tilbagetrækning stigende tre historier op på et land, der spredes over 15,5 hektar i sydøst Louisiana. Dette fantastiske damhus har udsigt over en halvø med ti egetræer, der strækker sig ud i midten af ​​dammen. Der er sjældne steder som dette, der kan opdateres for at afspejle moderne pleje af landet.

Facaden består af kalkstenstrukturerede plaster, uigennemsigtige tunge og rille polycarbonatpaneler, og to gennemsigtige mængder, der rager ud af anden sal, blander boligen problemfrit ind i landskabet. Transparente overflader afslører en tung tømmerramme og tillader også bygningen at blive et observationstårn med udsigt til meget af stedet. Om natten kommer tre-etagers volumen til live som en lysende lygte, der kommer fra landskabet, og belyser vandet magisk.”

Et udendørs område, der rammer en ledning med kokke, der elsker god mad, er præsenteret i billeder af Marc Lamkin. Udet køkkenet på første sal tilbyder et kreativt alternativ til køkkenet i stueetagen. Flot pladsplanlægning gør dette hjem til et gennemsigtigt fyrtårn, der letter en frit livsstil. Du kommer til at vælge, hvor dit næste måltid vil blive forberedt, og du kan enten servere det i den formelle spisestue på første sal eller ude på dækket. Eller ved pejsen. Der er endnu et sted, jeg ville se mig have frisk fisk i en picnickurv: i en båd på dammen. God ting dette hjem har en dock i døren. Du kan let springe i en båd og krydse over til ti-egens halvø for en hurtig bid med venner.

The Pond House på Ten Oaks Farm er noget mange drømmer om, mig medtaget. De private områder på tredje niveau omfatter en master suite med en udendørs terrasse med udsigt over ejendommen. Hvis dette landskab ikke flyder din båd, ved jeg ikke, hvad der kan.

Tilpasning var alt. Arkitekter så potentialet på webstedet og engageret kreativ viden for at sikre, at ejere har rigelig plads til at udfolde deres aktiviteter.

Et enkeltskrånende tag skyller regnvand ind i dammen, samtidig med at det giver maksimal soleksponering for solpaneler. Formularen glider ud i 14 graders vinkel mod vandet, og taget sidder vinkelret på strukturen. Denne vinkel bæres gennem huset for at skabe en slående kontrast mellem elementer som køkkenet mølle og gulv til loft vinduer i stue og spisestue.”

Genererer i stedet for at forbruge energi, den Pond House på Ten Oaks Farm beviser at luksus og energieffektivitet går hånd i hånd:The Pond House opnår netto nul energi kapacitet gennem aktive systemer, der anvender et høj effektivitet opvarmning og køling system, solenergi, spray skum isolering til en tæt bygning konvolut, energi star udstyr og LED belysning hele vejen igennem. Sammen med udnyttelse af aktive systemer tilbyder Pond House også passive strategier for at opnå et bæredygtigt design gennem funktionsdygtige vinduer til krydventilation, nord-syd bygning orientering, dagslys belysning, skygger strategier, genvindingsmaterialer, landskabspleje designet til sol og vind ændringer gennem sæsoner og styring af regnvand på stedet.”

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar