4 Pool funktioner du vil have til sommeren 2018

Gør sommeren 2018 din bedste endnu med disse poolfunktioner. Billede: Darren James Interiors

Uanset om din del af verden er kanonbold i sommeren, eller hvis du smutter med tåen til varmere vejr, er det ikke at nægte at ting opvarmes. Hvis du er en pool ejer, har du sandsynligvis ventet hele året for muligheden for at lounge ved poolen. Og hvis du virkelig vil få det bedste ud af den kommende sæson, er der et par puljefunktioner, du måske vil overveje.

Svømmebassiner har længe været en baggårdsbakke i varmere klimaer, men de er kommet langt siden deres popularitet efter 2. verdenskrig. Din baghave oase kan være så meget mere end et stort hul i jorden. Hvis du er klar til at tage din sommer op i en hak, skal du tjekke disse must-have pool-funktioner.

Hold dig varm om sommeren aften ved poolen. Billede: KB brugerdefinerede puljer

En nærliggende varmekilde

Der er ikke noget som at slappe af i din pool, da den varme sommerdag glider ind i en kølig aften. Det eneste problem? Når det kommer tid til at hoppe ud af poolen, er chill-aftenluften ikke ideel. Hvorfor ikke lette denne overgang? Ved at installere en brandgrube i nærheden af ​​poolens kant garanteres det, at din pool vil blive mere brug efter solnedgangen. Du kan oprette siddepladser i nærheden; Det er en god ramme for langsomme aftener nydt med venner og familie.

En Baja hylde giver dig fleksibilitet til at nyde din pool uden at blive gennemblødt. Billede: Randy Angell Designs

En Baja hylde

Hvorfor er Baja-hyljen en af ​​2018 mest populære poolfunktioner? Det er simpelt. Denne forhøjede del af din pool giver dig mulighed for at nyde vandet uden at få dit hår vådt. En Baja hylde - også kendt som en solhylde eller en garvningshylde - er ideel, når du vil slappe af i vandet, men stadig nyde solens varme. (Og det sparer dig besværet med at forsøge at komme på en poolflåd uden at vælte over.)

Gifte dig med din landskabspleje og dit pooldesign for en grøn følelse. Billede: Aremac Photography

Integreret landskabspleje

Hvis du ønsker at få din pool til at føle frodige og tropiske, skal du smide den forudforståede forestilling om, at den skal omgives af sten eller beton. Tag din landskabspleje lige op til poolens kant for at blande vandet med din gårds vækst. At gifte dig med landskabspleje og dit pooldesign gør din pool til en integreret oase.

Tilføj til dit værkets look og soundscaping med en vandfunktion. Billede: Kreative omgivelser

En vandfunktion

Vi ved, vi ved det. Der er ikke noget særligt nyt om at tilføje mere vand til dit eksisterende vand. Men kraften i en vandfunktion bør ikke overses. Der er et par ting at overveje, når der tilføjes flydende vand til poolens kant. For det første kan det hjælpe med at størkne din stemning. Vil du have din gård at føle sig moderne og elegant? En raffineret vandtud som den afbildede giver dig et udseende. Søger du en mere organisk følelse? Vand, der kaster ned klipper ind i din pool, gør din værftet til en udvidelse af naturen.

Tilføj mere sindsro til din oase. Billede: Andrea Calo

En vandfunktion giver dig også kontrol over dit værfts lydniveau. Hvis du har en motorvej i nærheden, kan lyden af ​​vandet give hårdt tiltrængt hvidt støj. Der er intet som at nyde en dag ved poolen med den beroligende lyd af vand som et lydspor.

Mere inspirerende poolfunktioner

Husk, at himlen er grænsen med dagens pools. Hvis du ønsker at skabe din perfekte pool i sommer, har vi 40 fantastiske pooldesigner opstillet til dig.

Hvad er din favorit pool funktion til varme sommerdage? Lad os vide i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar