Pops of Ocean Blue i hvert værelse: Idéer og inspiration

Levende steder i køkkenet, fredfyldte steder i soveværelset eller stilfulde kanter på kontoret, alt dette kan skabes med blot et par popper af glat havsblå. Her hos Homedit, vi er lidt advokater af blå. Det er behageligt, trøstende og stilfuldt på så mange måder. Hvis du leder efter en simpel måde at oplyse dit hjem på, tag et kig på nogle af vores havblå ideer og inspirationer!

1. Et redegørelsesstykke.

En køkken armoire, et skrivebord eller endda et kæmpe underholdningscenter kunne alle være dit hjem s erklæring stykke. Møbleret i en rig, havblå, bliver møblerne ikke kun alsidige men stilfulde og kunstneriske. Brug disse stykker blandt meget neutrale indstillinger for at gøre det pop og eksplodere på øjnene på en større og rigere måde.

2. En accentvæg.

En af de mest enkle og billige måder at udnytte denne fantastiske tone på er at male en accentvæg. Selvom det kun er en delvis væg i morgenmadskrogen eller på dit kontor, har denne farve beføjelsen til at transformere og slappe af. Ikke kun vil rummet se øjeblikkeligt mere fremad, men det skaber også en rolig appel til området.

3. En backsplash.

MoreINSPIRATION
  • Creme og Blue-Hued Rooms: Idéer og Inspiration
  • Pulverblå og Poppy Røde Værelser: Idéer og Inspiration
  • Blå køkken inspiration ideer

Uanset om det er flise eller faux mursten, er blue blacksplashes et stort aktiv for ethvert køkken eller badeværelse. Det rummer elektrificer rummet med livet uden al den hårde kraft i lysere farver. Det tilføjer en edgier, ungdommelig ånd til rummet, men med dette fundament kan du skabe det perfekte eklektiske tema eller moderne stil.

4. En dør.

Det kunne være hoveddøren. Det kunne være bagdøren. Eller det kunne være døren, der fører ind i dit hjemmekontor! Maling af en dør en signaturfarve er sikker på at opleve indgangen og sørge for en sjov og indbydende oplevelse. Det er også unikt og tilføjer det simpleste subtilt til dit personlige rum.

5. Et par små accenter.

Du kan endda begrænse dine pops af havet blå til små accenter. Blå gryder og pander, blå vaser, der forer mantlen, en collage af blåt lys, der brænder på spisebordet, alle disse er lette at skabe. Den blå vil stadig tilføje en rigdom, men på en mindre dramatisk måde end en fuld service af denne fed blå. Gå sparsommelig for at prøve at finde nogle perfekte stykker eller snag dem i butikken, så snart du har set accenter du elsker.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar