Porch Club Chair

Patio møbler eller andre møbler til udendørs er lidt anderledes end normale møbler du køber til indendørs, fordi det skal være vand og vejrbestandigt og ikke at falme væk let. Derfor er de mest foretrukne materialer kurv og rotting. Det er fordi de er naturlige materialer og samtidig er de mest modstandsdygtige. For eksempel dette Porch Club Chair er lavet udelukkende af vævet kurve. Tynde kurvestikker er vævet omhyggeligt omkring den pulverlakerede aluminiumsramme og på denne måde får vi den perfekte kombination til udendørs - modstand og skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Wicker Lounge Chair af Danny Ho Fong
  • Carlo Lounge stol fra Palecek
  • Ringo cirkulær rattan stol

Stolen har et traditionelt design med fire korte ben, der understøtter hele stolen og nogle meget bløde og komfortable puder på sæde og ryglæn. Men denne særlige stol har også nogle specielle egenskaber som det diamantformede vævede mønster på bagsiden af ​​stolen og også de afrundede armlæn og den behagelige vinkel på ryglænet.

Benene kommer også i en vis vinkel og er afrundede i enden og ser specielle og interessante ud. Naturligvis er puderne dækket af meget modstandsdygtigt stof, men det anbefales at fjerne dem, når det regner for at bevare dem og have dem i længere tid. Hvis du vil kan du også tilføje et rundt bord af samme materiale og have det samme design, så du kan have et komplet sæt. Men kun en stol er tilgængelig eller $ 959.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar