Port-a-Bach, Äì En Ny Prototype Til En Portable Shipping Container Home

Der er mange fordele ved at bygge et containerhus. Omkostningerne er attraktive, og det er også nødvendigt at bygge en sådan struktur. Men der er mere til et sådant projekt end disse detaljer.

De andre egenskaber bliver synlige, når du beskæftiger dig med et projekt som Port-a-Bach. Det er en ide, der kommer fra Atelierworkshop Architects. De anerkender fordelene ved opcyklusbeholdere til at skabe store projekter.

Containerhuse har den store fordel at være bærbare. De kan let flyttes fra et sted til et andet, og det gør det muligt for ejerne at ændre landskabet og visningerne med lethed. Arkitekter tager sådanne projekter til et nyt niveau. De har udviklet prototyper, der bruger sol- og vindudstyr. Port-a-Bach er en prototype, der endnu ikke er i produktion, men det ser meget lovende ud.

MoreINSPIRATION
  • Shipping Container Home Acts som en skulptur i det irske land
  • Familiehjem i en fragtbeholder. Kan du få det til at fungere?
  • Den kreative grønne design af et fragtbeholderhjem

Det er stort set et blødt og kompakt hjem med et simpelt interiør af træ. Det har et lille køkkenområde, et brusebad, et soveområde og et opholdsstue. De udgør alle en åben plan. Det mest interessante ved dette projekt er, at huset helt kan åbne udadtil. En af væggene kollapser og bliver et dæk. Sidepanelerne åbne og lette invaderer interiøret. Det bedste sted for en sådan struktur ville være et sted midt i naturen eller pæne en sø. Projektet er ambitiøst og meget interessant.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar