Praktiske og pladsbesparende entryway hanger design ideer

Indgangen er et overgangsrum og det område, der skaber det første indtryk, når du kommer ind i et hjem. Det er en afspejling af resten af ​​huset, men det er også et rum, der skal fungere og praktisk organiseres. Det skal have masser af lagerplads til sko, jakker, tørklæder, tasker og alt andet. En god måde at spare plads på, mens det også er funktionelt, bruger bøjler. For eksempel:

Denne entryway har en meget ren og enkel indretning. Det er funktionelt organiseret og har et lavskab som også fordobler som en bænk, en lang og smal vægmonteret enhed med fire små rum og en bøjle placeret direkte under den. Det er en smart brugt af rummet.

Men ikke alle indreveje er så store som den ene. Når du kun har lidt plads til rådighed, skal den bruges korrekt. I dette tilfælde er der for eksempel en lille skillevæg ikke egentlig egnet til at placere et skab imod det. I stedet blev der skabt et improviseret lagerplads på gulvniveau, mens en bøjle blev placeret over.

Selv om det er et fælles valg, er robuste møbler ikke særlig velegnede til små indreveje. Når rummet er begrænset, kan små og uafhængige stykker hjælpe med at få alt til at virke luftige og klare. Så i stedet for at bruge en enkelt bøjle ad et skab, har denne indgang flere individuelle vægmonterede kroge og en række opbevaringsrum og hylder.

MoreINSPIRATION
  • 6 Indløbsskoopbevaring Ideer
  • Enkle og funktionelle opbevaringsideer til alle dine sko
  • Enkle, funktionelle og pladsbesparende flydende væg hylder ideer

Brug af vægmonterede møbler er en meget smart idé, især for indgangen. Der er visse elementer, som du ikke bruger dagligt, men som stadig skal opbevares der, så du kan placere dem i skabet, mens alt andet kan placeres på bøjlen og inde i bænken.

Selvfølgelig kan bøjlerne også være fritstående. De er normalt integreret i mere komplekse designs, men hvis du vil bevare et rent og minimalistisk udseende, vil en simpel bøjle placeret på væggen og måske endda en hylde over den nok være nok. Det er funktionelt, men det er også rent og simpelt.

En anden fælles kombination er en bøjle og en bænk, som normalt placeres oven over den anden. Denne særlige bøjle er enkel og ikke meget glamourøs, men har et meget funktionelt design. Kroge er til jakker og hatte, mens bæltet er til tørklæder. Det er enkelt og pladsbesparende.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar