Praktisk DIY Tavle Børne Skrivebord

Børn elsker tavler og hvem kan bebrejde dem? At skrive og doodle med kridt og derefter tørre det hele er meget sjovt. Vi har forsøgt at genskabe følelsen ved hjælp af andre metoder, men det er bare ikke det samme. Desuden, i betragtning af hvor sjove tavler er, kan du også dem som uddannelsesværktøjer. For eksempel lave et tavle skrivebord. Der er mange tutorials, der kan guide dig trin for trin. Du skal bare vælge en.

Den enkleste idé af alle ville være at tage et almindeligt skrivebord og anvende et par strøer tavle maling til toppen. Hele processen er meget enkel og tager kun et par minutter at fuldføre. Selvfølgelig kan du give hele skrivebordet en makeover og også male billedet en anden farve for at gøre det mere sjovt og attraktivt. {Fundet på bargaincornerdesigns}.

På samme måde kan du vælge at omdanne et sofabord til et skrivebord til børnene. Og mens du er i det, brug tavle maling på toppen, så børnene kan have det sjovt at skrive og tegne direkte på det. Du kan finde instruktioner til et sådant projekt på andcute. De nødvendige forsyninger omfatter en brugt sofa bord, slibepapir, hvid maling, tavle maling og en god pensel. {Fundet på andcute}.

Hvis du har to børn, skal du aldrig få dem til at dele et skrivebord, især hvis det er et tavlebord. Lav individuelle skriveborde for hver enkelt af dem og prøv at få dem til at blive ens for at undgå konflikter. Tjek de dejlige matchende kids art center tabeller fremhævet på my-creativeway for lidt inspiration.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges tavle maling for at gøre en tabel stå ud
  • 8 Små skriveborde og kunstcenter ideer til børn og små hjem
  • Tilbage til skole: Kreativt tavlebord til børn

Enhver tabel, der har de rigtige dimensioner, kan blive et sjovt tavlebord til de små. Se på eksemplet featured Onrevolutionarieblog for at se, hvordan et bord med en rund top ville se ud efter transformationen. Selvfølgelig kan et sådant bord også være et sjovt møbel til de voksne, så du er velkommen til at tilpasse hele projektet.

Hvis du ikke har et bord, kan du genanvende, der er også mulighed for at opbygge en selv. Du kan bruge ting som et gammelt kabinetdør eller efterladt træ fra andre projekter. Bare vær kreativ. Find ud af mere detaljer om denne type projekt på houseonharrison. Her kan du finde ud af, hvordan du laver et tavle med snackbord.

Et andet meget genialt projekt er beskrevet på ehow. Det viser dig, hvordan du opbygger et skrivebord ud af kabinetter. Listen over forsyninger omfatter nogle krydsfiner, negle, sandpapir, træmøbler, primer, tavle maling og et gammelt skab eller natbord, som du ikke har noget imod at tage fra hinanden.

En anden strategi er at bruge tavle maling på væggen bag skrivebordet i stedet for på selve skrivebordet. Børnene kan have det sjovt at tilpasse det, og du kan vedhæfte stænger og små spande med kroge til skrivebordsartikler og farvet kridt. {Fundet på bydawnico}.

Vi fandt også et andet rigtig sjovt tavle-relateret projekt, som børnene kan nyde. Slutresultatet af dette projekt fremhævet på hungryhappenings er ikke et egentligt tavle, men en spiselig en, som børnene kan tilbyde deres lærere. Det er en rigtig sød og kreativ idé.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar