Praktisk DIY vævet kurv

Da jeg var en elev, havde jeg en speciel klasse, hvor vi blev undervist i forskellige praktiske ting. Alle disse ting viste sig at være meget nyttige i tide. Vores klasse var opdelt i to dele: drengene og den anden del var pigerne. Vi havde forskellige lærere, der forsøgte at lære os at sy, hækle, klippe ud eller brodere. Drengene blev lært at lave nogle metalværktøjer, træ dekorative genstande, trærammer, træ figurer og mange andre nyttige ting, som vi normalt har brug for i huset. Disse klasser var meget afslappende, og det faktum at alt blev lavet med vores bare hænder, gav os stor tilfredshed og glæde.

Det samme kan ske, hvis du forsøger at lave denne farverige og flot DIY-vævet kurv. Det er et praktisk og nyttigt objekt, hvor du kan deponere forskellige ting som: små legetøj, trådbolde, plastposer, sokker, spoler til syning af silke eller små bolde. Du kan også tænke på andre objekter.

MoreINSPIRATION
  • Farverig maj dag DIY gave kurv
  • Praktisk DIY Vævet Cork Ikea Skala Bakke
  • DIY Multipurpose Fabric Basket

Til dette dejlige DIY-projekt skal du bruge nogle materialer som: en stor uigennemsigtig flaske, farverigt garn, god sakse, maskebånd, en symaskine og to farver af filt eller stof. Processen er meget nem, og du vil også have det sjovt. Du kan starte med at skære toppen af ​​flasken. Så fortsætter du med at trimme den resterende del med saks. Så kan du stjerne vævning med et stykke garn og slutte med at lave en filtmuffe eller bare limning stof i stedet for den. Det er et dejligt DIY projekt, der får dig til at føle dig flot og stolt af dine evner og arbejde. {Found on creativejewishmom}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar