Praktisk Plug Cup

Det er æra med fart og ny teknologi. Alle har stor fart, og vores verden udvikler sig så hurtigt, så det har vi næppe nået for at tilpasse os til de nye ønsker. Vi er i en progressiv bevægelse, og nogle gange finder vi ikke nok tid til vores små fornøjelser.

For dem der er så travle, arbejder på kontoret eller hjemme på computeren og ikke finder tid til at lave kaffe eller te, her er det en enhed, som gør arbejdet lettere og hurtigere.

MoreINSPIRATION
  • Enkel og praktisk kabelføring
  • Hub Man
  • Enkel og praktisk konsol skrivebord

Det er en praktisk Plug Cup designet af Dong Hun Seo, Geun Hyuk Yoo, Ki Sang Yoon og Yune Yae Bang. Det er perfekt til en hurtig kaffe eller en te. Den kan bruges som en simpel 180 grader roterende 2-polet stik i bunden af ​​koppen, der hænger på en hvilken som helst strømkilde. Du behøver ikke bekymre dig om dets position eller spild, fordi en klemlås holder kopen oprejst ved bunden, og et låg vil passe på spil. Varmeelementet er aftageligt, så du nemt kan rense det.

Nu bliver dit arbejde mere behageligt, fordi din kop kaffe eller te er ved siden af ​​dit skrivebord eller computer, og samtidig sparer du tid, og du behøver ikke at gå et andet sted for at forberede det eller få en.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar