Pre-War House har mursten volumer forbundet med broer og haver

Alt fra valg af materialer, de anvendte overflader og farver, fordelingen af ​​rummene og den måde, hvorpå de interagerer med omgivelserne, giver et spektakulært design til et hus, der for nylig er blevet forstørret af M Construction. Projektet består af en forlængelse tilføjet til en eksisterende førkrigsbygning i Claremont, Western Australia.

Den nye plan er omhyggeligt organiseret i en række forskellige områder forbundet med broer. Hver mursten rummer en individuel funktion. På denne måde sikres en klar sondring mellem husets private og sociale områder. Broerne er mellemled mellem de forskellige mængder, og de er tæt forbundet med landskabet.

Volumerne er arrangeret på en sådan måde, at de hver især står over for smukke dele af haven og gården og for at ramme udsigt over de træer, der er til stede på stedet. Hovedplanen efterfulgt af arkitekterne gav meget opmærksomhed til synspunkterne, men også til det niveau af komfort og privatliv, der sikres af både indvendige rum og udendørsområder.

MoreINSPIRATION
  • Skulpturelle hus består af tre bokslignende mængder
  • Minimalistisk udvendigt hus med smukke haver i Surrey Hills
  • Et Zenhus delt i to separate mængder forbundet med en bro

Huset strækker sig nu ud i haven, og store skydedøre og tømmerdelere sikrer en jævn og problemfri overgang mellem volumenerne såvel som mellem indendørs og udendørs områder. Haven kan beundres både fra det sociale og private rum og en række dæk og platforme sikrer en velafbalanceret og harmonisk sammensætning hele vejen igennem.

Interiøret er simpelt og fokuseret på udsigterne så meget som muligt. Betongulve og hvide vægge skaber en lys og forenklet indretning, der suppleres med varme træmøbler accenter og lejlighedsvis farven i form af et tekstureret områderulle, en potteplante eller et smukt stykke kunstværk.

Store vinduer og glasdøre giver farver og friskhed og giver hvert enkelt rum mulighed for at føle sig forbundet med omgivelserne på en naturlig og stilfuld måde. Soveværelserne åbner direkte ind i haven og endda badeværelserne giver en smuk udsigt uden at ofre privatlivets fred på nogen måde. På trods af enkelheden af ​​materialer og farver har hvert rum og rum en afbalanceret indretning, som ikke føles ensformig på nogen måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar