Et skulpturelt, enkelt præfabrikeret hjem i Sverige

Tænk billige boliger er kedelige og mangler inspiration? Tænk igen! Det Godt billigt prototype til billige præfabrikerede boliger viser, at overkommelige hjemdesign kan se attraktivt ud og bruge plads klogt. Ikke kun det, men de kan integreres smukt ind i landskabet. Lavet af den svenske arkitekt Tommy Carlsson, er dette lavprisselskab hjemme i en forstad til Stockholm, Sverige.

The Happy Cheap prototype monteres hurtigt på stedet. Dette særlige hjem spredes over 65 kvadratmeter på en 110 kvadratmeter ejendom. Levende, madlavning og spisepladser i stueetagen er forbundet, mens den øverste historie beskytter to uregelmæssigt formede soveværelser og et opholdsrum.

Den præfabrikerede modulramme af lamineret krydsfiner muliggør nem transport og montering. Beklædt i galvaniseret, bølgepulver og gennemboret af lys gennem de skårne hjørner, det overkommelige præfabrikerede hjem er også rumbesparende og tilbyder sine ejere et æstetisk tiltalende alternativ til standard præfabrikerede huse.

Inde, lofter og gulve viser malet krydsfiner, der konturer varme og dybde af indvendige rum, hvad enten de er sociale eller private. Med en samlet pris på 170.000 euro hviler fab prefab hjemmet på et skrånende sted, der forbedrer sin dristige arkitektur og uregelmæssige taklinje. Disse

Vil du have mere prefab godhed? Disse 13 fantastiske præfabrikker vil inspirere dig endnu mere til at leve i hjemmet til dine omkostningsvenlige drømme. [Fotografi af Michael Perlmutter]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar