Moderne præfabrikerede hjem, der ser ud til at leve over jorden

Når man nærmer sig denne bygning, synes hele sin masse at blive løftet over jorden og at leve uden nogen tilsyneladende støtte. Når du kommer nærmere, kan du forstå hvorfor og hvordan effekten blev skabt. Dette MIMA Light, en struktur, der har bunden foret med spejle.

Takket være denne enkle og innovative designløsning formåede teamet på MIMA, et tværfagligt studie, der altid var på udkig efter nye ideer, at skabe denne interessante visuelle effekt. Deres motto er "high end architecture made simple" og det er præcis det, de gjorde her.

Denne særlige hus er beliggende i Portugal, men du kan få en ligesom den distribueres overalt i EU. Alle er produceret helt i fabrikken. det er også her de er samlet. De transporteres derefter til stedet, og det er her de begynder deres nye liv.

Dette er faktisk den mest overkommelige for alle MIMA huse. Dens design er enkel, ren og ikonisk, og både interiør og yderside er defineret af minimalistisk raffinement. På en måde kan man sige, at dette hus er som en skulptur, men i en anden skala.

Uanset hvor du placerer det, afspejler huset dets omgivelser og skaber svingningsvirkningen. Det åbne grønne landskab er i dette tilfælde en glimrende måde at fremvise, hvor fantastisk dette designkoncept er.

MoreINSPIRATION
  • Enkeltfamilie prefab hjem beliggende i Kirkland
  • PinBall huset - en moderne bolig med skulpturelle flair
  • Lysthusindretning med trægulv

Huset er ikke imponerende kun udefra. Dens interiør er lige så smukt. Indtast gennem siden for at blive hilst velkommen til en lineær grundplan. Væggene, gulvet og loftet er alle foret med fyrplanker, og dette skaber et meget hyggeligt og lyst udseende.

Et lille køkken ligner en kasse. Det har kabinet øverst og nederst og et symmetrisk design samlet. En LED-stripe tændte tælleren og giver opgavelys til vasken og kogepladen.

Et lille spisebord med en interessant oval top suppleres af et par matchende stole. En smal gang fører derefter til soveområdet. det er et meget simpelt rum med intet andet end en platforms seng og en lille afføring. Soveværelset har en fuld højde vindue, der forbinder det direkte til det udendørs.

Den sidste del af grundplanen er et lille badeværelse med brusekabine og en tæller med en håndvask. Gulvet og væggene er dækket af små og firkantede brune fliser, mens loftet og tælleren føjer en naturlig skønhed af træet til indretningen.

MIMA Light huset fås i to forskellige størrelser. Den mindre måler 9 meter i længden, mens den større (MIMA Light Plus) måler 12 meter. De er begge velegnede muligheder for ferieboliger, midlertidige huse og endda til turistmål.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar