Forbered din gård til efterår med disse baggårdstips

Når du har et underholdende rum i din baghave, er det absolut vigtigt, at du udnytter det perfekte efterår vejr. Embrace bål som den vigtigste underholdning. Rul din bar cart uden for gyldne æble cocktails. Hold din blå cardigan ved døren, så du nemt kan flytte din fest udendørs på et indfald. Og for godhed skyld, stil din baggård og gårdhave til lejligheden. Tag et kig på disse 12 tips, der vil hjælpe dig med at forberede din gårdhave til den bedste Fall shindig af sæsonen. Det vil gøre din baghave til et hangout af valg for hele kvarteret.

Chalkboards er meget praktisk indretning at have til enhver del af dit hjem, men især til udendørs indretning, da de kan blive våde uden konsekvenser. Brug din til at vise et yndlingshøst citat eller menuen til din udendørs middagsselskab. (via kærlighed til familie og hjemme)

Lad ikke planterne være brune og kedelige i denne sæson. Fyld dem med farverige mums og andre Fall funktioner, der vil bringe plads til livet. Fra din veranda til din gårdhave, vil alle spørge dit råd til deres plantere hjemme. (via Creative Cain Cabin)

I efteråret skal du tænke på, at det bliver mørkt tidligere om aftenen. Så mens du har lyset i ilden, kan du gøre din baggård endnu mere magisk med et par sæt blinkende lys. String dem op på gynger, buske, dit privatliv hegn, uanset hvad du kan hænge dem på.

Med så smukt køligt vejr er det fornuftigt at servere middag på terrassen, før du tænder bålene. Sørg for at have et bord udenfor til stil med blade og efterår blomster til lejligheden. (via Style Me Pretty)

Glem ikke dine vindueskasser! Med et par græskar og to eller tre potter af mødre kan dine vindueskasser være de mest festlige kasser på blokken. (via Pretty Pink Tulips)

MoreINSPIRATION
  • Begynd at tænke på din sommerterrasse med disse 10 tips
  • Nyd Fall Weather i en fantastisk baggård
  • 10 tips til at bringe filmnat til baghaven

Måske du spekulerer på, hvordan du laver en rustik bål tilbagetog i din baggård. Invester i et par høballer til efteråret og lad dem tjene som siddeplads omkring din ildsted. Du kan bruge halmen til at præpere dine blomsterbed til vinteren senere.

Jeg plejede at tro, falske stearinlys kiggede ... godt, falsk. Men der er nogle alvorligt store mærker derude, der gør faux pillar stearinlys ligner den rigtige ting! Så du behøver ikke bekymre dig om, at nogle blade rammer ild eller et tæppe fryns bliver for tæt. (via fransk Country Cottage)

Når man taler om tæppefranker, sørger en god vært eller værtinde for, at deres gæster er komfortable om aftenen. Da du er udenfor, skal du holde en kurv praktisk med flere kaste tæpper til dem, der læner sig mod den kølige side. (via Colin Cowie bryllupper)

String lys er et must for enhver gårdhave, især i efteråret. Hvis du holder din op året rundt, livner du op ved hjælp af nogle silkeblade i efteråret nuancer. Så hvis efteråret briser, pisker dem væk over tid, vil ingen hjerter blive brudt. (via Oh My! Creative)

Hvis du ikke har en udendørs bar vogn nu, skal du helt sikkert tilføje en til efterår. Det giver en dejlig lille plads til at tilføje nogle efterår dekorere på din terrasse eller dæk og tjener som hosting perk. (via kære lillie)

Nogle gange kommer den bedste udsmykning fra at spruce op et år rundt stykke. Da de har været på trend, har du sandsynligvis en lanterne eller to på din veranda eller gårdhave. Så fyld dem med blade og bær for at give dem nogle efterårsmand. (via tid med thea)

Bare for sjov, tilføj nogle tartanmønstre til din udendørs indretning i år. Vi taler kaste puder og tæpper og puder. Bonuspoint, hvis du også kan finde burlap pude. (via StoneGable)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar