Farvefulde børnemøbler af Mazzali med et miljøvenligt twist

Når man køber børns møbler, er miljøet det mindste, der kommer ind i dit sind. Men miljøvenlige design er nu overalt, og de er faktisk bedre end noget andet, så måske skal du tage dette element i betragtning. Mazzali tilbyder en vidunderlig samling af miljøvenlige møbler designet til børn og teenagere.

Samlingen hedder Zero18 og indeholder en række senge, garderobeskabe, skriveborde og andre møbler. De var designet til at passe ind i moderne soveværelser og de skiller sig ud med deres funktionelle og attraktive design. Stykkerne blev kreativt lavet af en kombination af materialer og farver, og de deler alle til fælles et dynamisk og venligt udseende.

MoreINSPIRATION
  • Spændende og farverige børns møbeldesign fra Dielle
  • Det sjove og venlige boks vægskab til børn
  • Møbler til Moderne Nursery og Kids Room af Be

Vores yndlingsstykker er studieborde, der er tilgængelige i forskellige designs og former. Nogle passer perfekt i hjørnet af rummet, andre har uafhængige dele, og andre har et mere formelt udseende for de voksne typer. Hvad angår farverne, spænder de fra neutrale nuancer af grå og beige til levende toner som grøn, gul, orange og lilla, og de kombineres smukt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar