The Best Prime Day 2018 Home Deals

Indholdsfortegnelse:

The Best Prime Day 2018 Home Deals
The Best Prime Day 2018 Home Deals
Anonim

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Har du haft det meste af Prime Day 2018? Vi har haft et par timer nu for at få vores Prime Day fødder under os. Du har måske lavet nogle impulskøb - ingen dom her. Med alt så kraftigt diskonteret, er det svært at ikke klikke på den lokkende gule "Tilføj til kurv" -knap. Du bør ikke lade i dag passere dig forbi; der er mange flere salgsprodukter til rådighed, som du vil være venlig glad for at eje et par uger fra nu. Vi har samlet nogle af de bedste Prime Day 2018 hjem tilbud. Brug denne liste til at score stort før dagens tilbud er færdige.

Prime Day 2018 hjem tilbud: møbler

Prime Day er meget ligesom Black Friday. Tilbudene på low-dollar-poster er gode, men det der virkelig spænder folk er skråstregerne på tværs af tags med pricier køb. I stedet for at tage et kæmpe nyt tv (selvom du måske også scorer meget på en af dem), brug dagens priser for at forbedre dine opholdsrum. Her er et par af vores favorit møbler salg i dag.

Prime Day 2018 hjem tilbud: tekstiler

Hvis du vil bruge Prime Day 2018-tilbud på boliger til at opfriske din plads uden at skulle frigive kvadratmønstre, tag en blødere tilgang til tilbud på tekstiler. Måske vil du gerne tilføje pops of color til dit rum. Måske vil du skabe en frodig, raffineret æstetik. Uanset hvad, har Prime Day du dækket. Det har et stort udvalg af smukke tekstiler til rådighed til lige så smukke priser. Plus, du kan få fat i nogle lagner til salg i dag for at hjælpe dig med at binde sammen hvad nye stoffer du køber.

Prime Day 2018 hjem tilbud: indretning

Selvfølgelig kan du ikke fuldt ud gribe en mulighed for at forbedre dit rum uden noget indendørs indkøb. De varer, du finder inden for rækkevidde af Prime Day 2018-boliger, blander form og funktion. Et spejl afspejler naturligt lys, hvilket giver en pladsfølelse større, mens du klæder dine vægge op. En attraktiv diffuser tilbyder aromaterapi, mens du tilføjer et interessant indretningstykke til ethvert rum. Levende planter renser samtidig luften og får et rum til at føle sig levende. Her er en kort oversigt over nogle af vores foretrukne indretningsopgaver fra i dag for at komme i gang.

Har du scoret på nogen gode Prime Day 2018 hjem tilbud? Fortæl os i kommentarerne, så vi kan kopiere din kloge opsparingsstil!

Populært emne.