Vores Top 5 Prime Day Smart Home Picks

Indholdsfortegnelse:

Vores Top 5 Prime Day Smart Home Picks
Vores Top 5 Prime Day Smart Home Picks
Anonim

Prime Day er ikke overstået endnu! Du har sikkert haft sjov poking rundt om alle de gode tilbud på møbler, tekstiler og boligindretning på Amazon. Alle de let-på-øjne billeder - og endda lettere på væggen - gør det fristende at bruge dine besparelser på strømpebukser. Men gå ikke glip af de store tech tilbud bare fordi det ikke er så sjovt at vindue-shop dem. Dette er året at gøre dit hjem til et smart hjem, og Prime Day har netop tilbudene til at hjælpe dig med at gøre det. Uanset om dit hjem er fuldt udstyret med den nyeste teknologi eller du har været tøvende med at hoppe på bandwagon, er der nogle vigtige Prime Day smarte hjem tilbud, du bør ikke springe over.

De fleste mennesker, der har afskåret smart hjemme tech har gjort det på grund af den historisk høje pris for at komme i gang. Amazon er ved at ændre det, takket være del af sine tilbud i dag. Der er en bred vifte af enheder og prispunkter, så ethvert hus eller lejlighed kan hoppe på den smarte tech trend. Vi har afrundet fem af vores foretrukne Prime Day smart hjemsalg for at komme i gang.

Ekko prikken giver dig al kraft i Alexa uden meget af prisen. Billede: Amazon
Ekko prikken giver dig al kraft i Alexa uden meget af prisen. Billede: Amazon

Ekkotot, $ 30

Lad os starte med en af de mest omkostningseffektive måder at bringe smart home tech ind i dine boliger. Echo Dot er en smart højttaler, der forbinder dig med Alexa, din helt egen virtuelle assistent. Hvad mere er, det er $ 20 off takket være Prime Day. Du kan bruge sin stemmekontrol til at afspille musik, få svar på spørgsmål, tjekke nyheder og vejr, indstil vækkeur og meget mere. Og fordi Echo Dot er en del af Amazons familie af smart home tech, kan du forbinde det med smarte stik, belysning, hjemme sikkerhed … du får ideen. Mulighederne er næsten (få det?) Uendelige. Ikke mere af det irriterende komme ud af sengen for at slukke for et lys. Bare har Alexa gøre det for dig!

Damp aldrig igen! Den meget elskede Roomba er til salg i dag. Billede: Amazon
Damp aldrig igen! Den meget elskede Roomba er til salg i dag. Billede: Amazon

iRobot Roomba 671, $ 229

Er der nogen, der rent faktisk nyder at rengøre deres gulve? Forestil dig, hvor meget mere tid du ville have, hvis du aldrig skulle bekymre dig om at komme ud af vakuumet. Takket være Prime Days smarte hjemmetilbud er iRobot Roomba 671 $ 120, hvor prisen falder ned til $ 229. Det er betydeligt billigere end at ansætte en stuepige i løbet af det næste år. Plus, med din troværdige Roomba, får du et gulvrensningssystem med flere overflader, som du kan sætte på arbejde, når du har brug for det. Har uventede gæster kommer ind i byen? Tænd dit Roomba via din mobiltelefon, så du kommer hjem til et mousserende gulv. Hvad mere er, denne robot hjælper er Alexa-kompatibel.

Hold dit hjem sikkert med dette nemme at installere kamera. Billede: Amazon
Hold dit hjem sikkert med dette nemme at installere kamera. Billede: Amazon

Blink XT Home Security Camera System, $ 75

Du tror måske, at få et sikkerhedssystem installeret i dit hjem er dyrt. Men takket være den nyeste teknologi taber omkostningerne ved at sikre dine lokaler. Tag f.eks. Blink XT Home Security-systemet. Mens det sædvanligvis er $ 139, kan du gribe det til prisen for en koncertbillet i dag. Den indbyggede bevægelsessensor sender en advarsel til din smartphone, så du kan få HD-video fra enhver person, der sætter fod i sit sortiment. Den har en toårig batterilevetid, gratis skylagring til alle dine sikkerhedsoptagelser og nem installation af DIY.

Et smart hjemmeindtastningssystem giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan komme ind i dit hjem - og hvornår. Billede: Amazon
Et smart hjemmeindtastningssystem giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan komme ind i dit hjem - og hvornår. Billede: Amazon

Yale Assure YRD226 Touchscreen Deadbolt, $ 199

Taler om hjemme sikkerhed, kan du gøre dit hjem sværere at komme ind for uønskede gæster, men lettere at få adgang til dine kære med Yale Assure YRD226 Touchscreen Deadbolt. Det er en imponerende $ 170 i dag. Når den er installeret i din dør, giver den lille enhed dig mulighed for at overvåge alle fremskridt. Tastaturet gør det nemt for dig at give den adgang du ønsker i den periode, du ønsker. Familie kan have en permanent nøglekode. Din nabo, der kontrollerer ting, mens du er ude af byen, kan have en kort sigt. Og din elektriker kan have en, der kun fungerer i den time, de er planlagt til at besøge. Og overraskelse, overraskelse, det virker med Alexa. Bare spørg hende om at låse din dør om natten, og du vil være i stand til at hvile let.

Forbedre din græsplæne og formindsk din vandregning med en smart græsplæne. Billede: Amazon
Forbedre din græsplæne og formindsk din vandregning med en smart græsplæne. Billede: Amazon

Rachio Smart Sprinkler Controller, $ 149

Tag alt gætteriet og besværet ud af at passe på din græsplæne og spar $ 100 ved at fange Rachio Smart Sprinkler Controller i dag. Med dette enkelt stykke hjemteknologi kan du optimere pleje af 16 forskellige sektioner af din græsplæne, der styrer hver enkelt af dem fra din mobile enhed. Fordi du er i stand til at tilpasse den nøjagtige mængde vand, som hver del af din gård modtager baseret på behovene hos sine specifikke planter, kan Rachio hjælpe dig med at skære dit vandregning og din miljøpåvirkning. Plus (du gættede det), det virker med Alexa.

Dine foretrukne Prime Day smarte hjem tilbud

Har du planer om at bruge dagens salg til at bringe dit hjem ind i den digitale tidsalder? Vi vil gerne vide, om du er begejstret for nogen af disse Prime Day smarte hjem tilbud. Fortæl os hvad du synes i kommentarerne!

Populært emne.