Privat og elegant udendørs terrasse på Blues Point Hotel

Blues Point Hotel er beliggende i Sydney, Australien, og det har en meget flot art deco-stil, som er mere synlig i indretningen, men fortsætter også på ydersiden med denne meget elegante terrasse designet af Carter Williamson Architects.

Hvad der virkelig er interessant om denne terrasse er de 30 m høje Norfolk Pine vægge, der omslutter hele stedet. Denne geniale løsning, som designerne kom på, er en fantastisk måde at løse støjproblemet på. Terrassen var nødt til at respektere naboerne ved at holde støjen nede og opretholde privatlivets fred, og det er præcis det, der gør, er en meget stilfuld måde.

De meget høje vægge afbøjer og absorberer støj, og samtidig skaber de et meget varmt og indbydende rum, perfekt til at slappe af, spise morgenmad eller drikke med dine venner eller familie under den blå himmel eller under stjernerne om natten.

MoreINSPIRATION
  • Danmark Pavilion - et arkitektonisk og strukturelt vidunder
  • Elegant Hotel Adlon Kempinski i Berlin
  • Huntington - et luksushotel

Mere end det er designet ikke kun praktisk, men også elegant, da det indeholder de fine kurver, der findes i art decoformen af ​​resten af ​​hotellet. En meget elegant, romantisk og privat terrasse, som de besøgende såvel som naboerne kan nyde og værdsætte. {fundet på decoist og samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar