Prototype Wood Mixtape Coffee Table

Du husker sandsynligvis de gammeldags kassettebånd, som du plejede at lægge din musik på for et stykke tid siden. De er ikke længere brugt, og de er blevet en del af historien. Men for de fleste af os er de også en del af vores historie, og mange minder er knyttet til denne særlige genstand. Hvis du nyder at lave mixtapes til dine venner, så vil du sikkert finde denne tabel en rigtig skat.

Dette unikke sofabord designet af Jeff Skierka er en kopi af et kassettebånd. Det er lavet af regenereret ahorn, valnød og Lucite med en plexiglas top. Det er den første prototype til dette design. Bordet er en 12: 1 skaleret kopi af båndet, som vi plejede at bære rundt i vores lommer. Det er faktisk et one-of-a-kind møbel, der ville gøre en unik tilføjelse til ethvert hjem. Det er også noget værd at blive vist i offentlige rum også.

MoreINSPIRATION
  • Unikke Butterfly Coffee Table
  • Det simpelthen charmerende Element sofabord
  • Glas og drivved sofabord til naturelskere

Bordets design er meget smart. Ikke kun at det er en nøjagtig kopi af kassettebåndet, men form og design af dette emne tillod skaberen af ​​dette usædvanlige møbel at inkludere praktisk lagerplads uden at ændre det oprindelige design. Bordet sidder på en gennemsigtig base og har også en gennemsigtig top. Det eneste element, der skiller sig ud og bliver tydeligt, er selve båndets replika. Det ser ud til at være flydende i luften. Prototypens dimensioner er 47,25 "x 30" x 5 ". Fremtidige versioner af denne tabel vil være lavet af højkvalitets krydsfiner med en række lag kombinationer og en glasplade. Og for at gøre tingene endnu mere præcise og imponerende, er bordet helt reversibelt, ligesom båndet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar