Provocative Home Design Reforming Urban Australian Landscape

Flaunting et groft geometrisk samspil af linjer, denne ejendommelige samling af mængder er faktisk et hjem designet af Of Diverse Research (ODR) Arkitekter i et australsk kvarter. En ukendt form som denne kan ikke fremkalde noget mindre end en blanding af inspirerende kilder. Set af sine skabere som "en chance for fortolkning i modsætning til overlapning" inden for en blandet bykontekst, vender dette residens design hjørnet med et stort designskridt. Selv om symmetri gør design simpelt, ændrer det sig langsomt vores bylandskaber langsomt. Beliggende på 16A Hunter Street, er dette hjem "ikke interesseret i udsigt til tilstødende bygninger, men det er snarere interesseret i at give visninger til sig selv for sine beboere og engagere sig med sine naboer (mens de også udfordrer dem.)"

Ifølge arkitekterne tager det moderne geometriske hjem "en repræsentativ rolle. Korrugerede arkprofiler betaler reference til "industrielle" og arbejderklassen, anden etage danner vestlige abstrakte lokale hakede formularer og anerkender typegodkendelsen "savetand" mod øst. Vi anerkender Jeffrey Smarts "The Directors" gennem formular (sign) og farveimplementering. Numre vises indlejret i facaden. Billedet handler om et bylandskab, og det almindelige. Vi ser disse som "et andet australsk lag".

Måske ved første øjekast synes dette moderne geometriske hjem mærkeligt, men arkitekterne inviterer os til at se nærmere, "se ud over huden og acceptere stoffet". Hvad siger det til dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar