Lilla interiørdesign ideer til din inspiration

Lilla, i sin rene form, består af rød og blå. Lilla, fra det jeg har hørt, er en kompleks farve, lavet af 2 farver, med en energisk del, stangfargen, mens blå er farven til helbredende frygt. I et lilla rum har vi ingen chance for at eksplodere i vrede, selvom vi kom vred udefra. Til sin to-baserede farvekombination er den lilla farve lavet til at slappe af og uhindre dig.

I det første design gør den klassiske stil kombineret med den varme lyserøde farve rummet meget varmt. Møblerne langs væggene, gardinerne og endda blomster, i en lilla blurfarve, blandes for at danne et virkelig kongeligt rum. Det andet design er mere moderne, men denne stil bruger mindre lilla end præcedens en.

Den lilla bruges hovedsagelig på gulvet, men det giver den samme, afslappede følelse, en indgang i et roligt og varmt rum. Det runde maleri, i picasostil, sender dig i en drømmende verden i en anden lilla farverig dimension. Fra mit synspunkt, i et hus eller en lejlighed, kan du bruge lilla på badeværelset, takket være den samlede afslapning følelse af den lilla farve, men det meste synes jeg fungerer i børnehaven. Barnets tilstand vil være meget stille i de første måneder af livet, når børnene er meget støj.

MoreINSPIRATION
  • Purple Kitchen Inspiration Ideas
  • 10 lilla interiørdesign ideer
  • Lyseblå indretningsdesigner

Lilla haze kan bruges i hele rummet, ikke kun på væggene, fra gulv til loft, herunder møbler som stole, ornamenter, borde og andre ting, du har på dit værelse, som dukker, blomster, malerier. Lilla er også en god farve til det sted, hvor du sover, dit soveværelse skal være mere præcist. Lilla lilla farver på arkene hjælper dig med at sove som en baby i dit eget afslappede miljø. {Billedkilder fra dekoration}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar