10 italienske lædersofaer og deres alsidige design

Italiensk læder er forbundet med kvalitet og stilarter, især når det kommer til møbler. Når du køber kvalitets lædermøbler, skal du vide, hvad du skal kigge efter. Der er måder at fortælle om det er ægte læder eller for at teste dets kvalitet og holdbarhed. Men du behøver ikke bekymre sig om alt det, hvis du køber en af ​​disse elegante og alsidige designer sofaer.

Portfolio er en sofa designet af Ferruccio Laviani. Den har et meget fleksibelt og alsidigt design, så man kan bruge det som et modulært eller fast system. Dette gør det også muligt at passe til små rum. Designets alsidighed gør dog ikke noget mindre vigtigt.

Carlo Colombo designet et system af sofaer kaldet Park, med aluminiumrammer og rygkonstruktioner og polstring lavet af polyethylethanskum med polyethylen. Sæde- og bagsædet er dækket af italiensk læder. Hele systemet af sofaer er meget slidstærkt og dog letvægtigt.

Borderline sofaen af ​​Mauro Lipparini imponerer med sin harmoniske design og kombination af materialer og teksturer. Dens lineære design er enkel og har en glansstålramme. Sædepuder, ryg og armlæn er dækket af læder og suppleret af et sæt stof accent puder.

Dette er 1700 Jelly sofaen. Det blev designet af Gianluigi Landoni og navnet beskriver det ganske godt. Det er et afslappet, blødt og hyggeligt møbel uden synlige rammer eller strukturer. Det har rå skærekanter og farvede garnsømme, der fremhæver sit afslappede og naturlige udseende.

MoreINSPIRATION
  • High Quality Manhattan Læder Sofa
  • TOOT Moderne lædersofa af Cassina
  • Læder Sofas til alle: Uber-Chic til Mega-Comfortable Couches til enhver stil

Derimod har Patmos sofa designet af Terry Dwan et rigtigt let og frisk udseende. Dette er en modulbaseret sofa, der omfatter en række lædersæder og træblokke, der kan organiseres på forskellige måder. Dette gør designet meget alsidigt.

Slab sofaen har et design med subtile arkitektoniske påvirkninger, og som kombinerer lineariteten af ​​simple former blødheden af ​​de materialer, der anvendes i sin konstruktion for at få et overordnet harmonisk udseende. Det blev tegnet af Mauro Lipparini.

Caresse Fly 2-sæders sofa designet af Alessandro Dalla Pozza er designet med en stærk indre struktur lavet af massiv fyr- og poppelfiner og en metalramme. Den er ideel til små mellemrum og elegante indretninger. Det er et møbel, der ser godt ud i et hjemmekontor. Beklædningen er tilgængelig i både stof og italiensk læder med helt aftagelige omslag.

Yang er en slank lædersofa designet af Rodolfo Dordoni, som imponerer med sin enkelhed og yderst behagelig struktur. Det tilbyder et dynamisk siddesystem, hvor geometriske linjer møder blide kurver og bløde volumener for at skabe et enestående design og oplevelse. Den mest interessante detalje er serien af ​​offset-elementer, som kan kombineres på mange forskellige måder, og som omfatter ottomaner og sideborde.

Dette er Fly, en enkel sofa med et moderne design skabt af John Hope. Det sidder på en flydende metalplatform, der giver det et tidløst og klassisk udseende. De bløde puder kan bruges som ottomans eller ekstra pladser, hvis det ønskes.

Mød Alison, en sofa tilgængelig i tre forskellige størrelser og i stand til at tilpasse sig forskellige designs og decors takket være dets enkle og uhøjtidelige design. Den er betrukket med mørkebrunt italiensk læder og det er et tidløst stykke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar