Stille stole tilbyder en afslappende flugt fra en støjende verden

Stille stole tilbyder en afslappende flugt fra en støjende verden
Stille stole tilbyder en afslappende flugt fra en støjende verden
Anonim

Takket være en del af fremkomsten af teknologi og den voksende popularitet af åbne kontorfacilitetsplaner, bliver vores arbejds- og opholdsrum mere støjende end nogensinde. Heldigvis har flere virksomheder taget udfordringen med at skabe rolige stole, der giver ro og ro.

Den ene er resultatet af et samarbejde mellem tre forretningspartnere: John Lewis, et U.K.-baseret stormagasin; Stille Mark, en nonprofit organisation, der fokuserer på at øge bevidstheden om de negative virkninger af støjforurening; og Silentium, et firma specialiseret i aktiv støjreduktionsteknologi.

Det her Stille stol er det første møbel til at bruge aktiv støjreduktionsteknologi. En prototype blev stationeret i John Lewis 'Birmingham, England, butik sidste år, hvilket gav gæsterne mulighed for at opleve en oase af fred i et kaotisk miljø.

Efter samme princip, den Offline stol af polsk design studerende Agata Nowak tager fred og ro til det næste niveau. Det har ikke kun et akustisk isoleret design, men også en speciel lomme, der aktivt blokerer Wi-Fi og cellulære signaler, så du kan slappe af uden forstyrrelser.

At have et roligt sted at komme væk fra det hele eliminerer behovet for støjreducerende hovedtelefoner eller hvide støjmaskiner. Selv om ingen af disse stole er kommercielt tilgængelige, signalerer de et skridt mod at undslippe - selvom det kun er et par minutter - fra den tilsyneladende uendelige trængsel i vores dagligdag.

Populært emne.