Stille Modernisme inspireret af Privat Boathouse og Docking Facility i Canada

Det her privat bådhus og docking facilitet designet af Kevin Weiss af Weiss Architecture & Urbanism Limited eksemplificerer en stille og præcis modernisme. Beliggende på en af ​​de mange øer, der danner Archipelago i Georgian Bay, Ontario, fusionerer dette projekt med vores ide om harmoni opnået gennem design. Den nye bygning svarer forsigtigt til områdets naturlige og kulturelle kontekst, hvor historisk bygget form giver ud af kraften i landskabet med sine udsatte og glacialt skårne granit- og vindsvejsede jackpine.

Siddende på en struktur af robust tømmer og rock cribs, den store cedar dock og dets bekvemmeligheder er den primære placering af familiens dagtimerne fritidsaktiviteter - både aktive og reposed. Bygningselementerne består af cedertanken, flydende dokker og broer, en opbevaringsbygning til kajakker, kanoer og windsurfing udstyr, en mad servering, lineær skygge baldakiner og en overdækket siddepavillon.

Opbevaringsbygningen er klædt med sort farvet resoneret cedertræ, mens stålpavillonstrukturen er dækket med ceder og ternecoated kobber. De to er forbundet med en let, stål og lærred lineær skygge baldakin struktur. På grund af dens tynhed, lyshed og horisontalitet forsvinder det fint udformede ensemble næsten som det falder ind i landskabet. Om aftenen giver blid oplysning af pavillonen et varmt lys for senkomne gæster. [Oplysninger leveret via e-mail af Weiss Architecture & Urbanism Limited; Fotografi: Arnaud Marthouret]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar