Råsten og træhus i Buenos Aires

Dette hus er designet med udvendig og indvendig integration i tankerne, og det er beliggende i Buenos Aires. Dette hus har et meget interessant ydre, der kun indeholder naturlige materialer som sten og træ og består af bærende vægge og stålkolonner, der giver større åbenhed til haven.

Det er et mærkeligt udseende hus. På grund af de materialer, der anvendes i konstruktionen og på grund af størrelsen på denne bygning, ser det meget imponerende ud og lidt skræmmende. Det virker vredt og ikke meget venligt. Men det er bare et indtryk. Når du kommer ind i huset, ændres alt. Dette er faktisk et indbydende sted. Interiøret opretholder stadig nogle egenskaber fra det ydre design, så overgangen ikke ville være meget pludselig.

MoreINSPIRATION
  • Casa en Altos del Sol i Buenos Aires, Argentina
  • 100% træ og stenhus
  • Buenos Aires Hjem en blanding af moderne materialer og naturlige elementer

Det er et meget elegant hjem med en flot struktur. Det er et stort sted med store og rummelige værelser. Der er ikke mange billeder til at beskrive den indvendige indretning, men fra det jeg kan se, ser det elegant og smukt ud. Det er et stilfuldt hjem. Og når du har lyst til at ændre atmosfæren lidt, kan du enten beundre udsigten udefra indefra, kigge gennem glasvæggene eller tilbringe lidt tid udenfor, svømme i poolen eller bare slappe af mens du læser en bog eller har en kold drink i en varm sommerdag. Det er et meget flot hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar