Re-Framing Familielivet i Opdateret Victorian Terrace House

Når du re-rammer din livsstil, følger et nyt arkitektonisk sprog snart. Nogle gange er det at tilføje eller subtrahere møbler, andre gange tilføjer og ændrer arkitekturen i hjemmet selv. I tilfælde af denne særlige boligejer måtte den eksisterende forældede etværelses victorianterrasse i Australien blive større og lysere som forberedelse til et moderne familieliv. Beliggende i et af Melbournes forstæder ved navn Elsternwick blev dette tidligere overfyldte victorianske hjem lyst, komfortabelt og moderne takket være det lokale studie Sketch Building Design.

For at imødekomme en ung familie måtte designet omfatte ændringer og tilføjelser, der øgede opholdsområdet, samt tilføjede en anden historie, der tjener som private rum. Elsternwick-tilsætningen har nu to soveværelser på andet niveau og en fabelagtig måde at nyde baghaven ved at folde glasdøre. Ved at udnytte naturligt lys til at belyse selv de mørkeste hjørner af dette nye elegante hjem, restaurerede bygherrer også facaden og åbnede huset ud til den lille baggård.

Projektet krævede en fuld byplanlægningstilladelse, herunder kulturarv vurdering. Designkortet var at skabe en stor åben planløsning zone med hele det øverste niveau at være en forældres tilbagetog. Klienten lægger stor vægt på at maksimere mængden af ​​naturligt lys og rum. Dette blev opnået ved at skabe en arkitektonisk form, der udfordrer konventionelt renoveringsdesign. Den særprægede og renbyggede form kombineret med elegant interiør giver en slående moderne tilsætning, der er i harmoni med den originale victorianske terrasse.”

De begrænsede 149 kvadratmeter sikrede den nye arkitektoniske udvidelse ville kun gå op og dermed tilbyde familien et lyst og hyggeligt tre værelses familiehus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar