Er du faktisk klar til at købe et hus? Spørg dig selv disse 3 spørgsmål først

Har du tænkt på at købe et hjem for nylig? Hvis ja, har du sikkert spurgt dig selv igen og igen om du faktisk er klar til at købe. Det er jo en stor forpligtelse at beslutte at blive et boligejer. Det er fornuftigt at være sikker på, før du tager springet. Det spørgsmål, som mange kæmper med, er, hvordan man fortæller, om det nu er den rigtige tid.

Hvis du er i en lignende situation, har du held og lykke. Vi har kommet op med tre spørgsmål for at hjælpe dig med at afgøre, om du faktisk er klar til at købe. Læs dem over og spørg dig selv hver især. Så vær ærlig med dine svar. Hvis du er sandfærdig med dig selv, bør disse spørgsmål afgøre debatten om, hvorvidt det er tid for dig at komme ind på markedet.

Overvej din økonomiske stabilitet først. Billede: Leah Pham på Windermere Real Estate / Wall St., Inc

Er du økonomisk klar til at købe?

Sørg for at du er økonomisk klar til at købe et hjem er en af ​​de smarteste ting, du kan gøre, før du dyker ind på markedet. Virkeligheden er at blive godkendt til at blive et boligejer kræver en vis finansiel stabilitet. Plus, at eje et hjem kommer med mange egne omkostninger. Du vil gerne være sikker på at du er på solid økonomisk grund, før du dyker ind på markedet.

Når realkreditinstitutter ser på, om nogen er kvalificeret til at købe et hjem, fokuserer de på fire nøglefaktorer. De er:

  • To år med W-2'er: Ideelt set fra samme firma. Dette viser, at du har en stabil indtægtskilde, som du kan betale tilbage pantet på.
  • En god kredit score:Disse dage søger realkreditvirksomheder en score på 540 eller højere for FHA-lån og 620 eller højere for konventionelle lån.
  • Lav gæld generelt: For at blive godkendt til et pant, skal du have et indkomstforhold på under 36 procent. For at finde denne figur skal du tilføje alle dine månedlige gældsbetalinger og opdele det tal med din samlede månedlige indkomst.
  • En opsparingskonto:For at købe et hus skal du foretage en forskudsbetaling (3 til 20 procent af salgsprisen) og betale lukkekostnader (1 til 2 procent af salgsprisen). Sørg for, at du har sparet nok til at dække disse omkostninger.

Hvis du ikke har alle disse ting i orden endnu, er det okay. Du må måske vente lidt længere for at blive et hus. I sidste ende, selvom shoring up din økonomi vil betale stor tid. Begynd forbedring ved at arbejde for at nedbetale din gæld, især kreditkort. Derefter arbejde for at opbygge dine besparelser.

Sørg for at du er tilfreds med området. Billede: Modshop

Ved du hvor du vil være?

Placering er en af ​​de mest afgørende komponenter i husjagt. Det er trods alt den eneste ting om en ejendom, der aldrig kan ændres, uanset hvor meget tid, indsats eller sved egenkapital du er villig til at lægge i. Med det i tankerne skal du være helt sikker på at du er tilfreds med det område, hvor du har til hensigt at nedlægge rødder.

Hvad du skal gøre ved dette, er det første, du kan gøre, at begynde at undersøge på egen hånd. Kig på et par områder, hvor du måske vil fokusere din søgning. Dyk ind i faktorer som kriminalitet, kvaliteten af ​​skoleområdet, walkability og adgang til offentlig transport.

Når du har nogle få målområder i tankerne, skal du oprette en tur til dig selv. Besøg området og mull over, om du kunne se dig selv derhjemme i en længere periode. Hold øje med vigtige faciliteter som købmandsforretninger, fitnesscentre eller søm saloner.

Tænk over, om livsforandringer nærmer sig. Billede: Structerra, Inc.

Er dit liv ret stabilt?

Dette er en stor. Selvom du fokuserer på at købe et forretters hjem, hedder det konventionel visdom, at du skal planlægge at bo der i mindst de næste fem år for at flytte til økonomisk forstand. I lyset af det, hvis du diskuterer, om du er klar til at købe dit første hjem, spørg dig selv: Vil dit liv ændre sig meget i de næste fem år?

Så vær ærlig over for dig selv. Tænk over, om du vil være åben for at tage nye beskæftigelsesmuligheder, selvom de har brug for dig til at foretage en langdistancebevægelse. Tænk på din nuværende forholdsstatus. Vil du flytte sammen, blive gift eller starte en familie?

Hvis du ikke tror, ​​at dit liv vil ændre sig for meget i den nærmeste fremtid, er du sandsynligvis et godt sted at købe et hjem. Men hvis du føler, at en eller flere af de store ændringer ovenfor kan ske for dig, vil du måske holde af med at købe for lidt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar