50 modtagelsesborde med interessante og inspirerende design

Det receptionen er det første, som besøgende kommer til at se, når de kommer ind på et hotel, kontor, salon mv. Det er her gæsterne bliver mødt, og det siger meget om hele etablissementet generelt. Det skal se venligt og interessant og moderne modtagelse skriveborde normalt har disse ting dækket. De kommer i alle mulige usædvanlige former og med unikke design, der er specielt tilpasset til at gøre gæsterne velkommen.

Modtagelse skriveborde lavet af træ.

Træ- og glaskombinationen er almindelig i moderne design og kan ofte komme i overraskende former. Den måde, de to materialer arbejder sammen, føles virkelig naturlige. {Fundet på antoniogardoni}.

Træ er go-to materiale til stort set enhver form for projekt og receptionen skrivebord er ikke anderledes. I betragtning af, hvor alsidigt træ er, og i hvor mange forskellige former det er tilgængeligt, kan du se et ton af unikke og usædvanlige receptionskonstruktioner, en mere interessant end den anden.

Sierra Club i San Francisco byder dens velkommen Gæsterne har receptionen det er en stak bjælker med indbyggede planter. Et passende udseende for en miljøforening.

Vil du blive overrasket over at komme ind på et hotel og finde ud af, at receptionen er en 25 fod lang eukalyptustog?

Lyset kommer igennem revnerne i træblokkene, og det giver receptionen et rigtig cool udseende.

Abbaye de Fontevraud Hotel i Anjou, Frankrig har en meget indbydende modtagelse era, der kombinerer gammelt og nyt på den mest harmoniske måde.

Genvundet træ har en unik charme, og denne Twitter-reception ser faktisk ret cool ud i denne indstilling.

Det reflekterede træskrive sammen med palletbordet giver det varme vejr til den grå indretning. {Found on archdaily}.

Beton design.

Også super alsidig, men lidt mere moderne, beton er et materiale kendt for dets evne til at skille sig ud på de mest usædvanlige måder. Hvad betjeningsbordene angår, kan beton få dem til at se ru rundt om kanterne, slanke og stilfulde, sofistikerede eller endda rustikke, alt efter hvordan du vil have det.

De runde kanter blødgør materialets hårde og raggede natur.

Den harmoniske blanding af beton og træresultater er en rigtig smuk balance.

En-of-a-kind designs.

Unikke, one-of-a-kind designs er absolut det mest interessante. De er tilpasset særlige forhold, og de kommer i de mest usædvanlige former. En reception, der har en unik design, er sikker på at være mindeværdig, hvilket betyder, at det vil sætte sig fast i sindet hos alle, der ser det som en fantastisk måde at blive husket på.

Chic & Basic Ramblas Hotel har en af ​​?? de mest fantasifulde receptionens vi har set hidtil. Den er lavet af kufferter af forskellig form og størrelse. {Fundet på yatzer}.

Et biblioteksbord lavet af genbrugsbøger - nu er det passende!

Minimalistisk og iøjnefaldende.

De enkleste design er undertiden de bedste. Og moderne modtagelsesområder næsten altid ansætte denne strategi. De klarer sig at skille sig ud og være iøjnefaldende på alle mulige kølige måder. I nogle tilfælde har skrivebordet ikke noget at gøre med dette. {Fundet på plataformaarquitectura}.

Tag den her for eksempel. Se, hvor nemt skrivebordet er. Det er det imponerende lysarmatur arrangement, der tilføjer wow faktor.

Enkel og luksuriøs, denne reception bruger LED-bånd til at fremhæve dens design.

I mange tilfælde bruger et enkelt design form til at skille sig ud. Cisco-kontoret i San Francisco giver os mulighed for at illustrere denne meget ide.

Geometriske figurer.

MoreINSPIRATION
  • Modtagelse Desks, der annoncerer deres unikke og usædvanlige designs
  • Stilfulde skriveborde med industrielle design og elegante detaljer
  • Køkken Remodel Med en interessant blanding af beton og genvundet træ

Ofte er det form af et møbel, der definerer sit overordnede design. Geometriske former anvendes ofte ved design moderne modtagelse skriveborde fordi det gør det muligt for dem at tilpasses på den enkleste måde.

Geometriske designs er også kendt for deres abstrakte udseende og alsidighed.

Den industrielle flair i dette modtagelsesområde kombineret med den minimalistiske æstetik bidrager til en overordnet moderne og elegant indretning. {Found on theseen}.

Dette design har det futuristiske udseende ofte set i moderne designs. {Found on site}.

Receptionen synes at være en naturlig fortsættelse af loftet. {Found on archello}.

Tech virksomheder og deres kreative modtagelsesområde design.

Tech-virksomheder har nogle af de mest interessante og spændende designs, og det er naturligvis omfatter receptionen skrivebord. De anvender out-of-the-box tilgange, ved hjælp af usædvanlige materialer, kombinationer af farver, unikke former og alle slags elementer designet til at forbedre kreativiteten.

Dette Google-kontor er overraskende gammeldags og har en mursten reception, der matcher accentvæggen bagved den. Men du kan ikke se mursten modtagelse skriveborde hver dag, så det er usædvanligt.

I dette tilfælde blandes receptionen perfekt og forsvinder i baggrunden. En interessant måde at stå på uden at gøre det faktisk.

Casual designs er virkelig populære. Et afslappet sind er et produktivt og effektivt sind.

I nogle tilfælde er det det omgivende miljø, der gør en reception skiller sig ud i sammenligning.

Moderne salon reception desk designs.

Saloner kan være af mange forskellige typer, men de deler alle i fælles ting: de gør alle deres gæster velkomne på en varm og venlig måde. Med andre ord, at skabe en følelse af komfort er meget vigtig, og den skal skabes lige fra starten. Det er da receptionen kommer i diskussion.

Receptionen fra Top Indianapolis Salon er afslappet og luksuriøst på samme tid. Faktisk ser hele området sofistikeret ud uden at overdrive det.

Et super sødt udseende til en frisørsalon modtagelse. Træskrivebordet føles ikke imponerende selvom det er det største møbel der. {Fundet på standishsalongoods}.

Petra Mechurova frisørsalonen i Prag ser rigtig stilfuldt og sofistikeret ud, og cedar receptionen er et af de mest interessante elementer. {Found on yossawat}.

Kan du ikke bare elske hvor behagelig og venlig dette skønhedssalon modtagelsesområde føles? Skrivebordet matcher gulvfarven, og belysningen er så subtil og behagelig. {Fundet på flickr}.

Denne har et mere traditionelt udseende og et mere udsmykkede design. {Fundet på webstedet}.

Salon Glo har et af de mest glamourøse modtagelsesområder, vi har set indtil videre. Receptionen lyser og gløder på en subtil men udsøgt måde.

Denne reception har et zen-inspireret udseende, selvom det ujævne og asymmetriske skrivebord kan køre nogle mennesker skøre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar