Rettighedshus i Tel Aviv Redesignet af Pitsou Kedem Architects

The Court House er beliggende i Tel Aviv, Israel, og det er for nylig blevet renoveret af Pitsou Kedem Architects. Huset blev oprindeligt designet af Zeev Rechter, fra hvem det også fik navnet. Det plejede at være et en-etagers hus for designeren og hans familie med et åbent plandesign. Da tiden gik, blev en anden etage og en tredje fløj tilføjet til bygningen. Dette gjorde det oprindelige design forsvinde langsomt og skjules af den nye struktur. Dette betød også, at principperne for det oprindelige design også blev opgivet.

Pitsou Kedem Architects blev bedt om at omdanne denne bygning til en ny struktur, der derefter kunne bruges af to separate familier. De nye ejere plejede ikke nødvendigvis om det oprindelige design. Arkitekterne kunne ombygge bygningen og ombygge både det ydre og det indre.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Et redesignet ranchhus af Bohl Architects
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects

Huset fik en ny trappe, remodeled vægge og en åbning, der tillod udsigt fra begge veje. Nogle elementer er blevet bevaret, som f.eks. De synlige bjælker. Den nye bygning er nu et slags kompromis mellem det oprindelige etage-design og alle de andre tilføjelser, der er lavet gennem årene. Det er som om alt endelig er kommet sammen i en harmonisk sammensætning. Det er en smuk bolig, som forhåbentlig vil modstå i mange år fremover. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar