Reclaimed Wood Shelves til økologisk stil

Åbne hylder er meget praktiske, og de bruges ofte i indretning. De er gode til både lagring og visning af alle slags objekter, fra kunst til samlinger og bøger. Denne form for hylder er meget alsidig, men det er ikke så meget, at du kan gøre det, når det kommer til at tilpasse det eller give det karakter. Gendannede træ- eller pallehylder klarer imidlertid at løse problemet. Ikke kun at de har en særlig charme, men de ser godt ud i næsten enhver form for indretning og i ethvert rum i huset.

Køkken hylder.

I køkkenet er åbne hylder meget praktiske til opbevaring og visning af ting som briller, plader, krydderør og lige dekorative elementer. De bliver organiserede, og de er nemme at finde og gribe efter behov.

Meget nyttigt i vaskerummet.

I vaskerummet er der mange ting, der skal opbevares, og du har ikke råd til at spilde værdifuldt gulvplads til det og heller ikke at besætte rummet med masser af skabe. Så hold et simpelt og luftigt design ved at bruge åbne hylder. De er gode til opbevaring, og de kan installeres anywehre du ønsker.

Boghylder.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruger du Reclaimed Wood Floating Shelves til at prettify dit hjem
  • Sådan bruges hylden til at øge dit lagerplads
  • Smukke flydende hyller lavet af genvundet træ

Ofte bruges åbne hylder til opbevaring og visning af bøger og bogsamlinger. Det er en meget praktisk ting at gøre. Hylderne giver dig mulighed for at organisere bøgerne i kategorier. Bogreoler gør det samme, men de optager gulvplads. Så, hvis du vil spare noget plads, skal du prøve at suspendere hylder i stedet.

Vis samlinger og illustrationer.

En anden ting åbne hylder er almindeligt anvendt til at vise samlinger og illustrationer. Afhængigt af hvad du ønsker at vise, kan du bestemme design, form og størrelse på hylderne. En stor samling vil kræve en stor del af en mur, der højst sandsynligt er dedikeret til det, mens små samlinger af separate stykker kan passe på allerede eksisterende hylder.

DIY SHELVES.

Hvis du har tid og lidenskab for denne slags ting, så er det en dejlig ide at lave dine egne hylder. Ikke kun, at du kommer til at bestemme målene, finish og design, men du kan faktisk lave noget, som du vil bruge i lang tid.

At lave nogle hylder er forholdsvis let, men der er nogle ting at tage i betragtning. Først skal du få træet. Hvis du beslutter dig for at bruge genvundet træ, så skal du skære det til størrelse. Sand pladerne og så pletter dem eller, hvis du er tilfreds med farven, skal du anvende sealer.

Derefter er det tid til at installere hardware. I dette særlige tilfælde blev der brugt svarte metalrør for at give hylderne en industriel følelse. Når beslagene er monteret, er alt du behøver for at montere hylderne på væggen. Sørg for at de er niveau. Du kan bruge malerens tape til at få det lige fra det første forsøg. {Fundet på pigandpeacock}.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar