Rød og hvid badeværelse design

Badeværelser er ikke de vigtigste værelser i huset, men det er meget vigtigt at have et dejligt badeværelse for at føle sig godt, når du er der. Men selvom du ikke er hjemme for lang tid og ikke bruger for meget tid på badeværelset, vil du helt sikkert have et flot og moderne badeværelse, hvis dit hjem er køligt og stilfuldt.

Mit forslag til i dag er at prøve en meget stærk, men fantastisk kombination af farver i badeværelset: hvid og rød. Den kølige hvide antyder renlighed og koldhed, og det er meget passende for dette værelse, men den røde bringer lidenskab og stil. For eksempel kan du prøve at bruge fiery rød tilbehør mod en helt hvid væg og gulv. En rød forfængelighed kombineret med et rødt spejl og endda røde håndklæder er den perfekte kombination.

MoreINSPIRATION
  • Æg Badeværelsesvask
  • To små badeværelse design ideer farveskemaer
  • Badeværelse Clarity paradis design

Rød er en stærk farve: Den har en stor visuel indvirkning, så overdriv ikke med brugen af ​​den, eller du kan få den ret modsatte effekt, hvilket betyder, at du vil have følelsen af ​​irascibility og vrede, hvis du bliver i rummet i flere minutter bare fordi du er omgivet af blodets farve. Men selvom du har en rød baggrund, skal du kun bruge hvide detaljer og resultatet bliver perfekt. Men tilføj ikke nogle andre stærke farver.

Det er en god ide at bruge enkle toiletter eller dræn, der kun har en lille rød detalje, der går sammen med resten af ​​badeværelsesdesignet. Eller måske kan du bruge nogle meget interessante og unikke stenvaske eller kobbervaske, der giver et stærkt indtryk fra begyndelsen. Hvis badeværelset er meget enkelt i design, men stort i størrelse, kan du bruge en funky moderne stol eller en imponerende krystalhængende lysekrone.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar