Rød, Hvid & Blå: National Pride i dit hjem

Mange lande har rød, hvid og blå på deres nationale flag. Denne farvekombination er især udbredt i USA i weekenden på grund af Memorial Day-ferien, så inspiration er overalt i staterne. Selvom denne farvekombination har national betydning for mange lande, er det selvfølgelig meningen, at de ser godt sammen både i indretning og på flag.

Måske har du aldrig overvejet disse farver før til din indretning, men inspirationsbillederne nedenfor vil helt sikkert ændre dit sind. Hvorfor ser de så godt sammen? Det kommer ned på, at primære farver som rød og blå simpelthen er lavet til at gå sammen og også, hvad er der ikke at elske om en fed og dristig farvekombination? På en måde kan vi ikke få nok af de sjove, unikke værelser, der har denne flotte farvekombination. Se selv ved at tjekke inspirationsrummet nedenfor.

Dette værelse har nogle fantastiske funktioner. Bortset fra den flotte farvekombination og tykke kroneformning, kan jeg ikke få nok af den smukke træternat på gulvet. Det er selvfølgelig den røde farve i skrivebordet og så igen på væggen, der virkelig gør rummet.

Dette er et hyggeligt værelse med dekadent sengetøj og mange forskellige tilbehør, der er tiltalende og indbydende. For et rum, der er gennemsyret af kølige blåtoner, giver de glatte, skinnende røde puder og stol et skud af personlighed og spænding over for rummet. {Billede herfra}.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig Farve Duo: Brun og Blå
  • Creme og Blue-Hued Rooms: Idéer og Inspiration
  • Pops of Ocean Blue i hvert værelse: Idéer og inspiration

Spiraltrappe er altid så sjovt at have i et hjem, og denne er især malet en forfriskende blå farve. Den malede medaljon på gulvet er de eneste funktioner, der gør dette værelse helt unikt. Det røde, hvide og blå tema bæres overalt til tilbehør samt møbler, som det røde skrivebord og stol i forgrunden.

Det er ikke bare USA, der fejrer disse flotte farver. Denne fantastiske fløjl sofa er et opdateret vintage stykke, og de mismatched puder bringer stor charme til rummet. Selvfølgelig er den centrale del af værelset flaggebåndet, som pryder væggen og beordrer al opmærksomhed i rummet.

Slanke, lakede vægge er sådan en utrolig (og dyr) design trend lige nu. Jeg elsker, hvordan denne designer blev fed med farven, der viste ingen hæmninger overhovedet. De røde døre tilføjer kun til denne utrolige gang, og de sorte og hvide klinkegulve kompletter udseendet.

I sidste ende håber jeg, at disse billeder viser, at rød, hvid og blå kan gøre fantastiske farver til dit hjem, uanset om du blot tilføjer et par puder eller helt favn en fed designændring. Selvom ikke alle vil kunne lide alle de udvalgte funktioner her, er der helt sikkert dele fra hvert design, der kan inspirere dig til at blive begejstret for at tilføje rød, hvid og blå til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar