Genopdage ting der er vigtigt

Smukt udformet af holdet på Lang Arkitektur, det her Hudson Woods tilbagetog er en del af et større boligprojekt, der ligger 100 miles væk fra New York og omfatter 26 moderne og energieffektive boliger. Dette projekt søger at åbne døre for at genopdage de ting, der betyder noget: familie, natur, frihed og længe glemte lidenskaber. Med vægt på ansvarlig arealanvendelse, herunder aktiv skovforvaltning og on-site landbrug, har Hudson Woods til formål at opdrage og beskytte den ekstraordinære naturlige skønhed i regionen.

Et moderne levende alternativ til den travle by, Hudson Woods, er et sted hvor man kan finde fred og gøre det elegant. Her er et uddrag af den officielle beskrivelse fra projektudviklerne: "Ydmyk og privat ved tilnærmelse passer den enkle folkeformular følsomt ind i topografien på hvert websted. En gang indenfor er ekspansive udsigter til det omkringliggende landskab indrammet gennem brugerdefinerede mahogni vinduer.

Interiøret er moderne og varmt, med en overflod af lokale hvide egflader og detaljer. I hele hjemmet er håndværk udstillet fra massivt trædøre med sandstøbt bronzehardware til brugerdefineret fritstående køkkenø og spisekammer produceret i samarbejde med lokale håndværkere. " Dette sted passer stort set til vores vision om en charmerende natur tilbagetog.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar