Sådan hurtigt genopfinde dit hjem med væghylder

Væghylder er yderst praktiske og utroligt alsidige ... der er ingen tvivl om det. Den måde, hvorpå de opnår det, er imidlertid ikke universelt. Der er flere forskellige typer væghyller, hver med sit eget sæt unikke specialiteter og specielle egenskaber. Sørg for at tjekke nogle få af dem, inden du træffer en endelig beslutning, så du kan være sikker på at du vælger de rigtige hylder til det rigtige rum.

Alle væghylder, uanset type, deler i almindelighed nogle få ting, som det faktum, at de er en måde at opdatere et rum på en hurtig og nem måde eller at de normalt er nemme at installere. Åbne hylder er også gode til at få mellemrum til at blive større til visning og organisering af alle slags ting som bøger, samleobjekter, vaser, legetøj osv. Der er en hel masse kølige væghylde ideer til at udforske og mange detaljer at overveje, når du ' har taget stilling til den type hylde du foretrækker.

Åbne hylder er specielt gode til køkkener og badeværelser, men de kan være lige så nyttige og flotte i stuer, soveværelse, entréer, kontorer eller børnehaveværelser. Den vanskelige ting er at finde den rigtige kombination af elementer. Der er masser af kølige måder, hvorpå du kan gøre hylder skiller sig ud eller bare ser naturligt ud i et rum. Overvej placeringen af ​​hylderne, materialer og finish involverer baggrunden for baggrundsvæggen samt de genstande, der skal opbevares på hylderne.

En af de fedeste ting om væghyller er, at de er så sjove og ubesværede, funktioner, som du kan drage fordel af, når du planlægger layout, indretning og stemning i et værelse. Brug for eksempel hylder til at fylde et tomt værelsehjørne og skabe et uventet interessepunkt. Du kan også bruge hylder til at ramme en pejs eller for at fylde tomrummet mellem to vinduer. En anden idé er at bruge åbne hylder til at understrege vertikaliteten i et rum eller skabe en asymmetrisk installation.

MoreINSPIRATION
  • Pretty looking glas væg hylder
  • Kreative anvendelser og ideer til vægmonterede hylder i boligindretning
  • Wall Saver hylderne af Frederic Julian Rätsch

Hylder er selvfølgelig også gode til opbevaring, især i områder som badeværelset, køkkenet eller kontoret. Brug hylder til at organisere nemt organisere varer samt at holde tingene tæt ved hånden og let tilgængelige og glem ikke at også tilføje nogle dekorative elementer så godt. Du kan blande og matche varer til et afbalanceret udseende og en god fordeling af former og farver. For at lægge endnu større vægt på hylderne skal du installere LED-lysstrimler på / under dem. Lys sconces kan være lige så effektive, hvis ikke engang mere. De tilføjer drama til indretningen, og de fungerer godt i kombination med væghyller, uanset hvilken type det kan være. Andre måder, hvorpå du kan gøre væghyller skiller sig ud, er brugen af ​​tapet, mønstrede liners, washi tape og selvfølgelig iøjnefaldende ornamenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar