Afslappet Country Lifestyle Leveres Moderne: Pearl Valley 276

En ung familie, der re-lokaliserer til den vestlige del af Cape Town, var på udkig efter at skifte fra by til et mere afslappet land livsstil for at opdrage deres unge familie og bosatte sig for den eksklusive Pearl Valley Golf Estate, 30 minutter væk fra Cape Towns moderby By, Sydafrika. Ejerne nærmede sig ANTONI ASSOCIATES for at skabe et indretning, der var moderne, men med vægt på "barfodet luksus" og brugen af ​​naturlige materialer. Designmetoden fra Mark Rielly og Jon Case var at fokusere på brugen af ​​naturlige organiske materialer som tømmer og sten. Tømmergulve blev brugt i hele, hvilket står i kontrast til de rå lukkede betonlofter, varm sten og marmorbeklædning.

Ejere af dette hjem elsker at underholde og ønskede at huset afspejler deres livsstil. De uformelle familie rum omfatter et åbent køkken, uformel spisestue og åben bar, der alle er forbundet med underholdningsloungen. En funktion marmorbeklædt tosidet pejs deler og skærmer ud fra familiets lounge fra spa-rummet. Disse områder af huset flyder ud på udendørs underholdning dæk med en nedsænket udendørs boma (en typisk sydafrikansk udendørs kabinet). Her er tømmerpladser afslappet arrangeret omkring en åben ild.

Møblerne er moderne og komplementære til oplevelsen af ​​hjemmet. Klienternes kærlighed til farve er blevet introduceret med injektioner af fed udskrifter og levende stoffer. Skræddersyede møbler fra OKHA Interiors er præsenteret overalt. En kombination af fed og diskret belysning blev brugt til at skabe en "wow" -faktor, og belægningen af ​​belysning indstillede forskellige stemninger. Subtile belysning er indarbejdet i alle udsparinger og har skotter til at give en varm glød til perifere kanter. Skjult belysning er også blevet brugt til at fremhæve og fremhæve de organiske naturlige overflader. [Oplysninger leveret via e-mail af SAOTA; Fotografier: Adam Letch]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar