Afslappende Casa La Bella

Ocean er en uendelig blå bredde, som gør dig til at tænke på alle mulige ting som ånd, frihed, kærlighed, fred, ønsker og drømme. Det klare krystalblå vand udgør en afslappende og flot udsigt, som gør dig til at føle dig godt tilpas, frisk og fylder dig med glæde og romantik.

Normalt bliver disse steder en vidunderlig attraktion for turister, der elsker vand, sandede varme strande og den betagende udsigt. Et af disse steder er Casa La Bella, et godt sted beliggende i South Point, på Isla Mujeres, Mexico. Det er en smuk og eksotisk bygning med enkle design og orientalske detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Afslappende Casa Do Lago med en stor Koi fiskedam
  • Sød Bella Cucina Mini Donut Maker
  • Bella Chaise Lounge

Casa La Bella har fire soveværelser, fem badeværelser, et køkken, store terrasser og en smuk pool. Alle dets indretninger er rummelige, moderne, men med et simpelt og praktisk design. Der er brugt friske farver som lyseblå, gul eller turkis, som giver et strejf af optimisme og glæde.

Den runde kuppel i bygningen kan få dig til at tænke på de orientalske moskeer, hvor fred og stilhed synes at dominere dem. Hvert værelse vil tilbyde dig en vidunderlig udsigt over det blå vand i havet, der vil tage vejret. Selv om det virker som et fredeligt sted, hvor du ikke kan gøre meget, vil du opdage forskellige aktiviteter som snorkling rundt om øens koralrev eller besøge Maya-ruinerne, som vil gøre din tid flyver på en subtil måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar