Afslappende følgesvend Bed ved Studioilse

Flere og flere mennesker klager over rygsmerter eller rygsmerter. Alle disse smerter kan have flere årsager, men en måde at forbedre denne situation på er at være forsigtig med vores rygpositioner og den måde, vi sover på. En behagelig seng bliver i denne situation noget obligatorisk. For næsten to år siden led min mand en operation på grund af hans rygproblemer. Dens rygsøjlen blev påvirket, og den eneste måde at løse dette problem på var en operation. Da han kom hjem, måtte han finde en sund måde at sove på. Pladsen af ​​hans krop var virkelig vigtig. Siden det øjeblik er vi mere forsigtige med den type seng, vi vælger at sove og den stilling, vi vedtager til at sove eller hvordan vi bevæger vores krop.

Studioilse designet en behagelig og sund Companions Bed, som er perfekt til dem, der gerne vil have en behagelig måde at hvile deres krop eller sove på. Den er lavet af massiv kastanje og fås i forskellige finish som: en dansk oliefinish, hvid oliefinish eller hvidlakeret RAL 9010 (matt finish) eller sort brun RAL 8022 (mat finish). Selvom det anvendte materiale kan gøre dig tænk på en rustik atmosfære det kan også matche et moderne område også.

MoreINSPIRATION
  • Afslappende Casual Bench af Campeggi- Siesta
  • Futuristisk Kirurgi Clinic af Geometrix Design
  • Håndlavet gyngestol til afslappende udendørs øjeblikke

De, der er interesseret i et så afslappet møbel til deres soveværelse, skal vide, at ledsagerens seng kommer i forskellige størrelser også, så du kan vælge den variant du bedst kan lide og tilfredsstille dine behov. Den høje kvalitet og det enkle design gør dette stykke af møbler er en glimrende måde at få en sund position for din krop og nyde de afslappende øjeblikke. Tilgængelig på stedet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar