Afslappende Hill Shaped Fransk Eco-House af Patrick Nadeau

Sommeren knager næsten ved døren, og dens varme er allerede begyndt at genere os. Det er en periode, hvor alle er på udkig efter et køligt eller skyggefuldt sted, der kan tilbyde os den nødvendige komfort, så vi kan stå over for varmen fra solens stråler og den varme luft, der flyder i atmosfæren.

Her er det et sted, der virker perfekt til disse varme sommerdage. Det er et grønt hus designet af Patrick Nadeau, der ligger i Reims, Frankrig. Det tager form af en bakke, der er dækket af et græstæppe. Det er en konstruktion, der synes at være camoufleret af sit øko-design, så det passer perfekt til det naturlige omgivende landskab.

MoreINSPIRATION
  • Afslappende sommerhus Fairy Tale Design
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia
  • L Shaped House Design af Christopherchris Architect

Et særligt element i dette design er bygningens perimeter, som hæves en halv meter, så den opnås en perimeterbænk. Du kan bruge den til at sidde udendørs, ved siden af ​​huset og beundre de omkringliggende områder, eller du kan tænke på de oversvømmelser, der kan forårsage problemer for dit hus.

Dets facade er lavet af dobbelt polycarbonat græs. Det er en bygning baseret på et vidunderligt design, der vil give dig en cool atmosfære og en afslappende atmosfære. {Fundet på disse}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar